0

ben senin yerinde olsam o evden kacarim. arkadaslarinda mi yok. 18 yasindaysan eger polise sikayette de bulunsa seni tekrar eve geri donduremez. arkadaslarina git bir aksam onda bir aksam onda kal. is ara bir yandan. is bulamadigin gunlerde demir topla hatta sokaklarda dolasip. en azindan 3-5 kurus para gerlir. ama illa ki bir is bulursun. is bulana kadar demirde toplasan eline az para gecer. burada da zaten aktif oluyorsun. yani hatta bir iki gun surada para kasmaya calis da bari, hesabinda para olsun. en azindan paran olsun elinde cebinde.

0

kardeşim gerçekten öyle bir olay yaşadıysan şikayetçi olmadığına pişman olursun keşke şikayetçi olsaydın hem diyorsun bana bıçak çekmiş yani allah korusun sana bir şey yapabilirdi sana bir zarar verebilirdi dönüşü olmayabilirdi bunu yine tekrarlanmayacağı ne malum bence şikayetçi ol cezasını çeksin.

0

polisi aradın madem neden şikayetçi olmadın ki ? canını sokaktamı buldun ? onun saldırması suc hele bıde bıçak varsa kesinlikle suçlu. olayı bilmedipğim için tabi ayrıntılı bişey yazamam aa bence şıkayetçi olmalıydın. bu tip insanların ne yapacagı hiç belli olmuyor.