0

kesinlikle öyle hissediyorum. bozuk paraları kağıt paralardan daha çok seviyorum yıkanadabiliyor :d

1

evet ben bu şekilde hissederim. özellikle paramı bozduracakken bozuklukların çıkıştığını fark edersem ya da bozuğunuz var mı sorusundan sonra bozuk paraların çıkıştığını görürsem tasarruf etmiş gibi seviniyorum.

0

hayır hissetmek çünkü onlarda paradir aynı sey

2

neden öyle birşey hissediyorum ki. bozuk parada cebimizden çıkan bir maddi paradır. bence bedava olamaz bedava olması için birşeyi ücretsiz veya beleş almamızdır.

0

oda bı para bedavaya bu hayatta hicbisey alamazsin

2

yok ben öyle hissetmiyorum. sonuçta o da para ve bazen az gibi gözüken demir paralara bile ihtiyaç duyuyoruz.

0

tabikide hayır çünkü yine senin cebinden çıkıyor para harcamak güzel ama kazanması çok zordur.bu hayatta 1 kuruş bile değerlidir...

0

evet banada olur o.
fakat 5 10 krşlar için geçerli bu durum.

0

benim için artık bozuk param bile değerli o on kuruş ,beş kuruş falan çünkü damlaya damlaya göl oluyor. sonuçta harcicagima ben onu nasıl bana bedava gelsin oda helal para sadece alışveriş den kalan bozuk paralarim ha kağıt para harcamisim yada bozuk benim için ikiside aynı durumda şuan sonuçta para kazanmak kolay bir şey değil oda para kâğıtta para diyor düşünüyorum.

0

evet biraz evet biraz evet biraz evet biraz

0

bana pek öyle hissettirmiyor. genellikle marketlerde küsuratları bozuk paralarla ödediğim için tek başlarına pek bir şey almıyorum. ama biriktirince iyi oluyor.

0

neden hisedeyim ki öyle.gerçi bozuk parayla alınacak ne kaldı bilmiyorum,

0

evet insanlar o bozuk parqlqrın değersiz olduğunu zanneder ama öyle değil hatta bir söz var damlaya damlaya göl olur diye ondan dolayı onları değersizmiş gibi görmemek lazım. sırf bu yüzden bir milyoncular böylelikle kazanıyor. benim yaşadığım şehirde oturduğum yere yakın milyoncu açıldı yeni açıldığında dükkan dolu hatta sokağın başına kadar insan doluydu, bir kaç gün sonra annem bir kaç parça şey almak için gittiğimizde yine dükkan doluydu, alışverişi tamamladıktan sonra kasaya geldiğimizde ücreti ödedik, aldıklarımızı poşete koyarken bir sonraki müşterinin aldıklarının topram ücreti 200 tl idi.

1

aynen sadece bu paralar yetiştiği zaman aldığım şeyi sanki daha ucuza almışım gibi hissediyorum. ama kesinlikle bedava gibi hissetmiyorum tabii ki.insanı mutlu eden bir durum alacağın şeye bozuk paraların yetmesi. zaten o bozuk paraları da hiç biriktirmeyi beceremem illa harcayacağım.

0

25 kurus ve altinda ki urunler icin evet :) zaten para cebinde duruyor hem ses hem agirlik yapiyor en azindan harcayarak kurtulabilirsiniz :))

0

ben hissetmem ama hissedenler var. bozuk para biriktirip seyahete çıkan arkadaşım var. kaç lira denince bedave dedi bana..

0

cepte öyle duruyor bedava gibi olmuş oluyor aslında haklısınız