1

bence bütün suç ailede şımarık büyütüldüğü için öyle laf dinlemiyor. ben küçükken huysuz laf dinlemeyen değildim. şimdi ki çocuklar çok laf dinlemiyor. aile yüzünden kaynaklanıyor buda.

2

laf anlamayan çocuklara gelince onlar gerçekten aileleri tarafından çok şımarık yetiştirilen çocuklar. yani suç çocukta değil ailenin yetiştirme tarzında bence.

1

hiç huysuz bir çocuk değilmişim. annemin anlattıklarına göre herkes bize ne kadar uslu çocuklar dermiş. ama tabi huysuzluk yapacak yerimde yokmuş. bazı nedenlerden ötürü.

0

çok uslu bir çocukmuşum. sabah kalkar televizyonu açardım, çizgi film izlerdim sonra öğlen uykusuna yatar, ikindin kalktığımda mahalleye çıkıp çocuklarla oyunlar oynardık.

0

annem ben bebekliğimi anlatırken bana çok huysuz olduğumu söylüyor, çok yaramazmışım. yani dakka basi ağliyormusum , hiç annemi uyutmazmisim çocukken de çok yaramazdım ve çok fırlamaymisim. mesela okuldan hep babama, anneme şikayet gelirdi. onun için ben de orta okulu bitirdim bir daha da okula gitmedim ama evet çocuklar gerçekten de anlamıyor adı üstünde yani çocuk yetişkin bir insan değil ki aklı ermiyor işte ne yapsın şimdiki aklım olsaydı yaparmıydım öyle şeyler asla yapmazdım onun için insan anne baba olunca anlayabiliyor.