0

internetten güvenilir sayfalar var alınabilir. ama bazen değiştirme olsun, tekrar gönderme olsun onla uğraşmak zor. ben hep normal magazadan satın alırım.

0

internet kıyafet tabiki alınabilir ama ben pek güvenmediğim için tercih etmiyorum. çünkü hiçbir kıyafet internet sayfasında durduğu gibi durmuyor.

0

güvenli sitelerden alınır ama kalıp farkı olabilir markadan markaya.. ben sanırım kalıptan dolayı lcw ve defactonun internet mağazacılığından alırım.

0

internet üzerinden kıyafet alabilirsin fakat güvenilir bir siteden alabilirsin birde alıcağın ürünü arastırıp ona göre getititrmelisin beden ölçülerini net bilmelisin ki ona göre getittirceksin. ürünlerde dar kalıp geniş kalıp olarak ayrılabiliyor ve bunu satıcı satarken dar kalıp veya geniş kalıp diye notunu düşmeyebiliyor bu da alıcı için sıkıntı oluyor ve ürünü tekrar iade etmek istiyor iade de olmayınca değişmek istiyor yani uğraş dur oluyor. ama kimi güvenilir sitelerde ürünün açıklamasıyla birlikte yazınca herhangi bir problem olmuyor 2 3 gün için de ürün elinde oluyor.

0

güvenilir bir site olması kaydıyla tabikide alınır neden alınmasın ben birçok kez sipariş ettim ve tam anlatılan gibi geldi hem orda daha çok seçeneğin oluyor.

0

şimdiye kadar defalarca aldım alınır yani

0

evet güvendiğim sayfalardan internetten alışveriş yapıyorum. beğendiğim bir şey varsa yani internetten alıyorum gelmiştir yani hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar.

0

bir çok sayfa var ama asıl sıkıntı sana o kıyafetin olup olmayacağında.

0

internet üzerinden internet sitelerinden kıyafet alınır.

0

güvenilir bir çok sayfa var alinabilinir