0

eğitim desteklenmez mi ? parasız eğitim tamamen desteklenir. çalışmak zorunda olup okuyamayan çok var. parasız eğitimle de bitmiyor çünkü çalışanın zamanı uyuşmuyor. hem parasız hem de esnek saatler olmalı eğitim için. her şey bireye göre ayarlanması yeter ki cahillik olmasın dünyada.

0

bunu kim desteklemez ki destekliyoruz tabiki eğitim tüm herekezın hakkıdır devletlerin eğitime çok çok fazla bütçe ayırması lazım ki insanalr yokluktan dolayı cahil kalmasın yanı devlet okulunda okuyon bir ögrencı özel okulda okuyandan eksık kalmaması gerekır

0

evet parasız gözüküyor ama okuyamayan insanlar var

1

evet tabiki de eğer eğitim hakkı gibi bir hak varsa ortada o hakta bizlere ücretsiz olarak verilmelidir diye düşünüyorum.

0

insan hakları beyannamesi ve çocuk hakları bildirgesinde kabul edildiği üzere ücretsiz eğitim çocukların bir hakkıdır. bu evrensel bir haktır. bu hak insanlar doğdu an hak ederler. ayırımcılık yapmak söz konusu değildir. çünkü eğitim almak her çocuğun hakkıdır. sonuna kadar da yanındayız.

1

tabii ki destekliyorum güya eğitim parasız ama güya tabii. durumu iyi olmadığı için okumak isteyip okuyamayan o kadar çok insan var ki belki içlerinden bir bilimadamı çıkacak ama para yüzünden okula bile gidemiyorlar.