1

aslında bunu hesaplanmamız pek mümkün olmayabilir. çünkü beyin bedava modu kalktı ilk 1 kaç yazar cevap vermeden ve hiç soluk almadan sürekli soru soruyorlar yani ona bakılırsa onlar sadece soru sorduğu için günde 500 soru sorulsa muhtemelen en az 1 gün içinde 10000 ya da 15000 soru soruluyor bence çünkü genellikle bunlar sorularını sorup beyin bedava modu geldiği zaman arkalarına bakmadan cevap vermeden gidiyorlar taki beyin bedava modu kalktığı an yine de soru sormaya başlıyorlar hani burada her soru ve cevap hesaplaması ancak sorumani sitesi tarafından tespit edilir ve günde ne kadar soru ve ne kadar cevap verildi onlar tarafından bilinir bir sadece burada bir tahmin üzerinde gidiyoruz.

0

bunun hakkında hiçbir fikrim yok fakat 3 tl gibi bir şey kazanacağımı umuyorum şu anlık.

0

bu konuda hic fikrim yok gun gunu tutmuyor.ama bence hafta sonlari daha yogundur hafta icine gore.

1

bu sorunun cevabını bize sorumani site yönetimi verebilir ancak. istatiksel verilere onlar sahiptir. ancak hem soru hem cevap konusunda çok aktif bir site. özellikle yarışma dönemlerinde bunu listedekilerin hızla artan gelirine bakarak tahmin etmek oldukça kolay.

0

sorumani sitesinde benim tahminimcem günde ortalama 500 soru soruluyor. cevaplar ise bence iki-üc bini buluyor. ben genel olarak cevap veriyorum ve benim gibi bir çok üye var genellikle cevaplardan daha çok kazanıldığı için çoğu üye sorulan soruları cevaplayıp daha çok para kazanmak istiyor.

0

binlerce olduğunu düşünüyorum çünkü baya bir üyesi var.

0

yemek tarifleri, atasözleri ve deyimlerin anlamlarını, şu şehrin neyi meşhur, şu takımın kuruluş tarihini, şu takımın teknik direktörünü soranlar zaten kendi başlarına 1000 soruyu geçiyorlardı. diğer üyelerde toplam 1000 soru sorsa günde 2000 soruyu geçer.