1

çok karşılaştım. ve bu yağan dolular kimi zaman ceviz büyüklüğündeydi, arabaların kaportayarını ezmişlerdi. 2004 senesinde bursa'daki dolu yağışın bu ceviz büyüklüğündeki doluya arabamın ön kaputunu, tavanın bütün ezmiş. ezik ve dolu tamirleri için bir firma özel ekip kurarak çalışma yaptılar, ezikleri vakumladılar. çok hasarlar vardı.

1

evet karşılaştım çok can yakıcıydı korkunç.

1

evet çok eski bir zaman da zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama karşılaşmıştım.. şok olmuştum.

1

cok kucukken fuar da karsilasmistim kollar yaniyor ya :d

1

dışarıda yürürken karşılaşmadım ama araba içinde ve evdeyken gördüm. hatta ben küçükken baya büyük yagmisti da evin cami catlamisti sanki.

1

evet ya bir anda yağan doluyla karşılaştım eskiden karşılaşmıştım bikeresinde evime gidiyordum ondan sonra birden biriye dolu yağdı kafama güzüme baya acımıştı doluda öyle bir doluki babayiğit bir dolu büyük büyük insanın tenine zarar veriyor gerçekten acıtıyor ama zor tabi dolu yağınca insanın yürümesi o yüzden dolu yağınca dışarı çıkmamanızı tavsiye ederim tabi zorunluluk mecburiyet varsa önemli birşey varsa çıkabilirsinde bu arada şemsiyeyide bazı dolular ciddi anlamda eziyor geçiyor bildiğin yırtıyor delik deşik oluyor bazı dolulara karşı şemsiye

1

evet bir ara dışarıdayken doluya yagmisti. o zamanlarda ilkbahar mıydı neydi bilmiyorum tam hatırlamıyorum. ondan sonra işte hemen koşa koşa eve geldim ben de ne yapayım. :)

0

hayır sordugunuz soruya cevabım:hiç karşılaşmadım.