1

internetten çok ucuz bir kıyafet sitesi bulmuş arkadaş. baktık aldık ama görüntüler bana gerçek gelmedi. internetten arayınca herkesi dolandırıp ürün göndermediklerini öğrendik. ama nedense bunu alışveriş yaptıktan hemen sonra akıl edebildik. şikayet ettik ama ne site kapandı, ne ürün geldi, ne para geri döndü.

yine internetten bir de koltuk kılıfı aldım eksik ürün gönderdiler ürünü de beğenmedim. özür dileyip hatalarını düzelteceklerini söylediler. tam takım ürün gönderdiler değişim yapalım diye ama elimdeki ürünleri de almadılar. bir çuval ürün var ama hiçbiri bir halta yaramaz tekrar yazdım. site el değiştirdi deyip ilgilenmediler.

cepmax'a üye oldum yalan oldu. mobilon'a üye oldum yalan oldu. internetten geldi başıma ne geldiyse. ama güzel seyler daha fazla bunlardan biri de sorumani. onun için herşeye rağmen seviyorum interneti.

0

evet bir defa çocuklar birşey almaya dükkana gelip sahte para vermeye çalıştılar ortaokul çağındaki çocuklar idi

0

bir kere bir yerde çalışırken sahte para vermişlerdi parayı elime alınca tam emin olamadım yanımda bir arkadaş vardı ona gösterdim o da sahte deyince parayı veren bana da başkası verdi dedi artık ne kadar doğru bilmiyorum parayı aldı gitti yoksa ayak üstü dolandırılacaktım.

0

uzun uzun düşündüm ama neredeyse her alana yayılan sahtecilikle hiç karşılaşmadığımı farkettim. belki çok karşılaştım farkına varmadım. olabilir insanız sonuçta.

0

hayır bugüne kadar herhangi bir sahtecilik olayıyla karşılaşmadım