0

önceliğim sevdiklerim olurdu.fazlasindan çok her durumda yardımcı olurdum.elimden geldiğince her dediklerini yapardım.sonra bütün paramı muhtaç olan insanlara dağıtırdim.

0

bu sene hayatımin sona ereceğini bilsem. ailemin yanına giderim ailemle biraz vakit geçiririm hiç ben sevgimi belli edemedim onlara seni seviyorum derim, öperim çünkü ben hiç ailemi öpmedim bir bayramdan bayrama öpmüşümdur
öyle ondan sonra eşimle bol bol gezeriz onunla da ben fazla gezmeyi sevmiyorum gezerim yani ,ondan sonra bir de oğlum da güzel bir vakit geçirirdim yani her şeyi yapardın mesela kin gittigim insanlar ilk önce bir güzel döverdim ne de olsa öleceğim yani bol bol oynardım açardım roman havasını oynardım. bu gibi şeyler yaparım hayatımı tadını çıkarırdım.

0

bu senem son senem olsaydi ilk basta yapmak isteyipte yapamadiklarimi yapmayi ailemle daha fazla vakit gecirmeyi hatalarim olmussa kirdigim incittigim insanlardan hellallik almayi ve son olarak bu duntadaki hatalarimizin obur dunyada karsiligi oldugunu unutmamiz gerektigini insanlara solemek isterdm

0

yapmak istediklerini yapmaya çalışırım. zaten son senem bankadan yüklü kredi çekerim. önce türkiye turu sonra dünya turuna çıkarım. hayata hayat demem önüme ne geldi yapmaya çalışırım.

0

sadece ölmeden önce intikam almam gereken kişilerden intikam alırım. madem son senem canımı yakanın canı yansın.