2

sorumani'yi neden tercih ediyorsunuz?

paraya ihtiyacın olduğu için mi yoksa öğrenmek için mi?

17 cevap
1

internetten para kazanma deneyimlerim içinde en olumlusu çünkü. başka uygulamalar, sitelerde denedim. ama kısa sürede hem bu kadar kazanıp, hem de kesintisiz alamadım paramı. bu anlamda sorumani çok güvenilir ve sürekli gelişiyor. makale yazmayı denedim, onay alınmıyor kolay kolay, alınsa da ücretler çok düşük ve alt çekim tutarı çok yüksek. reklam izlenilen uygulamalar denedim ama piyasadan siliniyorlar. ödeme koşulları da sorumani kadar akla yatkın değil.
ayrıca genel kültür açısından gelişiyoruz. hem bilgi ediniyoruz, hem farklı fikirleri değerlendirmiş oluyoruz. tercih etmemin bir çok sebebi var özetle.

1

şuan paraya ihtiyaçım var. bu sebepten dolayı tercih ediyorum. para kazanıp birikim yapacam ve borçlarımı ödeyecem

1

az bir miktarda olsa para kazanmak için sorumaniyi tercih ediyorum. inşaallah biraz da olsa para kazanabilirim.

0

soru sorarak cevap vererek para kazanabileceğimiz ender sitelerden boş vakitleri değerlendirmek için iyi bir sitedir

0

para kazanabilmek için sorumaniyi tercih ediyorum buradan hiç gitmek istemiyorum:((((

0

sorumani çok güzel kaliteli emek verilmiş bir site,inşallah katılımcıların katkılarıyla dahada iyi yerlere geleceğine inanıyorum.sorumani ekibine başarılar dilerim.

1

valla ben paraya ihtiyacım olduğu için tercih ediyorum hem para kazanıyorum hemde bilgi kazanıyorum sorumani bana bir ek gelir oldu daha ödemem yatmadı bekliyorum eğer ödenirse hep sorumanide kalıp daha aktif olacam.

0

ben yeni basladim eğlenceli geldi hemdd bilgileniyorum hemde azda olsa kazandiriyor.

0

ben sorumaniyi sole goruyorum burasi bir bilgi havuzu burda herkez gerek sordullariyla gerek cevaplariyla birbirlerine gerek bilmedikleri gerekse bildikleri hakkinda bir yorum orataya koyabiliyorlar bu yuzden sorumani yi tebrik edrim cok iyi bir site

0

para kazanmak için üç beş kuruş fazla kazanmak in yoksa buradaki kazanç ile ihtiyaçlar karşılanmaz. ama her zaman daha fazlası insanı cezbeder. işten çıktığım bu günlerde vakit geçiriyorum tanında da üç beş kuruş kazanıyoruz fena mı?

0

sorumani sitesi diğer sitelere bakarak bir adım önde geliyor. çünkü içeriği bakımından diğer sitelerden daha farklı geliyor bana. kazanç olarak bence gayet başarılı olarak görüyorum. bu sitede takılarak hem bilmediğim konularda bilgi edinmiş oluyorum. hem kelime haznemizi geliştirmek adına faydalı olduğunu düşünüyorum böyle sitelerin. yarışmalar hakkında daha gerçekten çok eğlenceli bir şekilde gidiyor. inşallah bu şekilde devam ederler.

1

paraya ihtiyactan degil tam olarak benim burayi kesfetmem soru aradken oldu baktim site de para felsn veriyor 25 tl 25 tl dir dedim geldim.:)
yani zaten burdan gelen geliri hayvanlara mama olarak degerlendircem.

1

ben sorumani'yi hem para kazanmak hemde öğrenmek için kullanıyorum .aslında daha çok amacım para kazanmaktı ama baktım çok zevkli hemde birşeyler öğreniyorsun yada öğrendiklerini başkasına aktarma olanağı var çok sevdim yani . zamanım oldukça bu siteye girmeye çalışıyorum.

1

sorumani'yi tercih ediyorum. çünkü para kazanıyorum, bilgi ediniyorum ,hem öğreniyorum ,hem sorumani ekibi çok samimi bizler için uğraşıyorlar yani çabalıyorlar, süprizler yapıyorlar ,yarışmalar düzenliyor. diyer platform gibi değil burası diğerleri mesaj atsanız bile geri dönüş yapmıyor bil ama burası öyle değil tabii ki de güzel seviyorum yani beğeniyorum ve burada olmaktan da keyif duyuyorum.

1

hem eğlenip hemde para kazandırıyor. neden ediyorsunuz dan çok neden etmiyorlar diyebilirsin.

1

hem oturduğum yerden para kazanıyorum hemde eğlenip güzel vakit geçiriyorum. aynı zamanda çok sağlam dostluklar edin bu sayfada ve araştırma gazeteci ruhumu ortaya koyuyorum. bir çok soruda araştırma yaparak bilgi sahibi oluyorum.

0

açık ve net konuşayım paraya ihtiyacım var ama sorumani bunu eğlenceli hale getirmiş buyüzden teşekkürler umarım kazanırım