0

whatsapp birçok konuda sms kullanımından dah kolay ve etkili özellikler sunuyor tercihim bu yönde.

0

sms kullanan kişi kaldığını pek düşünmüyorum. büyük bir çoğunlukla whatsapp kullanıyorum. bazen internetin çekmediği durumlarla karşılaşabiliyorum, sadece bu gibi durumlarda sms atma ihtiyacı doğuyor. onun dışında her zaman whatsapp üzerinden haberleşme sağlıyorum.

0

internetin çektiği yerlerde genellikle whatsapı kullanırken internetin gücünün düşük olduğu yerlerde isi smsi tercih ederim.

0

genellikle whatsapp'ı tercih ediyorum çünkü sms artık pek kullanmıyorum. whatsapp'tan internetim olduğundan ve internetin her olduğu alanda kullanabiliyorum. arkadaşlarıma ,aileme mesaj atabiliyorum. o yüzden whatsapp benim için daha iyi oluyor.

0

benim tercihim whatsapp hoşuma daha cok gidiyor bir yandan ücretsiz olması bir yandan grup kurarak mesajlaşabiliyoruz sms ise arada kullanmayı tercih ederim internet pakettim olmadığı zaman .

0

neden bilmiyorum ama whatsapp a oldum olası isinamadim sevemedim ve mecbur kalmadigim sürece hic kullanmam... sms çok daha hoşuma gidiyor :) orda yazisirken neden bilmiyorum kendimi daha güvende ve yazismanin daha samimi olduğunu his ediorum :)

0

bence her ikisinin de bir farkı yok.
ha whatsapp ha sms.
ikisinde de yazıyoruz sonuçta. watsap in tek artısı görüntü gonderebilmemiz. o da çok mu gerekli sanki.

0

normal sms göndermek artık nostaljik bir hareket oldu günümüzde.küçük büyük hepimizin elinde internetli akıllı olduğunu iddia ettiğimiz telefonlarımız var.artık normal sms tada mms formatındaki mesajları reklam atan şirketler yada nadirde olsa eski model telefon kullanan insanlarla haberleşirken kullanıyorum ben.ilk başta bizler için mektup gözlemek kavramının baş aktörü olan mektuplardan vazgeçtik şimdi de smsten.

0

internetimin bittiği zamanlar sms tercih ediyorum yada whatsapp kulmayanlar için internetim varken whatsapp kullanıyorum