0

bu sene insallah tabiki ilk 5 içinde olmasi ama.ilk 10da kesin olur.hocamiz ise tabiki fenerbahçe spor kulubünde başarili sezon geçirip şampiyonluk yaşamis bir hoca ersun yanal.

0

td cesur korkusuz yaman fakat td degısıklıgı olmalı lgı bilen biri gelmeli

0

ali koç başakn oldu.bir gün fenerbahçe şampiyon olacak

0

fenerbahçe futbol kulübü şu andaki oynayış tarzı gerçekten çok kötü. izlediğim bazı maçlarında gerçekten oynadıkları oyun çok kötü olduğu için izlemeyi tercih etmiyorum artık. bunun içinde yapılması gereken aslında yarı döneme kadar bu şekilde devam edecekler inişli çıkışlı performanslarla ve sonunda yarı dönemde güzel transferleri yapılması lazım. ne gibi bu gidişle 10 sırada filan bitirmesini bekliyorum. başlarına güzel bir teknik adam gelmesi lazım bence özellikle türk olmasını tavsiye ederim. çünkü yabancı kafalar ve özellikle hollanda teknik adamları bizim türkiye'de iş yapamadıklarını gördük yani. çünkü oradaki futbolla buradaki futbol bir değil ve genellikle hucum oynamaya ve kadro ile o şekilde çıkarmayı tercih ediyorlar. bunun sonucunda da tabii doğal olarak defansın hızlı açık veriliyor ve çok gol yiyorsunuz. inşallah fenerbahçe bir an önce toparlanırmı şampiyonluk yarışı içerisine girer çünkü şu anda lig tamamen zevksiz bir hale dönmüş durumda bence.

0

fenerbahçe kadro kalitesi bakımından kötü bir takım değil sadece yanlış teknik direktörün yanlış sistemi ve yanlış hamlelerinden dolayı kötü durumda takım şuan yeni yeni oturmuş form yakalama seviyesine girmiş gibi görünüyor ben liği ilk 5 içinde bitireceğine inanıyorum şu an ki görüntü kimseyi yanıltmamalı kötü oldugundan değil yanlış sistemle oynatıldıgından bu haldeydi

0

fenerbahçeli bir taraftar olarak şampiyonluk ister gönlüm ama 2.likte yeterli teknik direktöre gelince de gayet iyi böyle devam. takıma aranan taze kan bulundu sayılır.

0

bence bu sene fener bahçe ligi 4 sırada bitirir uefaya gider

0

bence 7 . bitirecek . teknik direktör iyi bir izlenim bırakmaya başladı. inşallah böyle devam eder