0

ben bu sezon medipol başakşehir futbol takımının şampiyonluğu göğüsleyeceğini düşünüyorum. gerek kadro yapısı olsun gerek yıllardır gelen istikrarları olsun beni bu düşünceye direkt olarak itiyor. başakşehir takımı, lige düşüp çıktıktan sonra ve şuan ki adını aldıktan sonra gerçekten her sene belirli bir istikrar yakalayıp ilk 5 içerisinde yer almaya başladı. bunu zamanla ilk 3 ilk 2 derken şimdi de şampiyonluk yarışı içerisinde çok büyük favoriler. an itibariyle puan farkı 8. çok büyük bir avantaj yakaladılar. bu avantajı da arttırma ihtimalleri çok fazla. kadroların da son derece yetenekli son derece tecrübeli, yıldız oyuncuları bulunduruyor medipol başakşehir futbol takımı. teknik direktör abdullah avcı da artık bu hedefini gerçekleştirmeli bence. başakşehir bunu hak ediyor. yılladır oynadıkları hücum futbolunu bu sene kenara bıraktıkları için maçları eski keyfi vermese de en azından direkt olarak skora gitmelerinde ve bu skoru koruya bilmeleri bakımından hiçbir sıkıntı yok bunda. taktiksel mentalite içerisinde son derece doğru. sadece seyir zevki düştü biraz bu takımın. ileri hücumunda özellikle devre arasında yapılan takviyeler ile birlikte tamamen yıldızlar topluluğu bulunuyor. arda turan,elia,visca,irfan can,adebayor,robinho,demba ba, rijad bajic. gerçekten çok büyük isimlere sahipler. herhangi bir bariz hakem hatası olmadığı sürece veya bireysel hatalarını maksimum seviyeye çıkarmadıkları sürece bu ligde hiçbir takımın ben medipol başakşehir futbol takımını mağlup edebileceğini düşünmüyorum. çünkü başakşehir bu kusursuza yakın hücum hattına rağmen asıl marifetini savunma da gösteriyor. avrupanın büyük ligleri göz önüne alındığı zaman en az gol yiyen 5 takım arasında yer alıyor başakşehir. buda rakip takımlara büyük bir göz dağı veriyor. adeta bakın ileri hücum hattımız mükemmel olabilir fakat biz işi savunmada bitiriyoruz. kısacası biz gol attıktan sonra geri dönüşü yok da diyebiliriz. abdullah avcı da zaten son yapmış olduğu bein sports devre arası kampında buna değinmişti mikrofonlara. sürekli olaya maç maç baktıklarını söyleyen tecrübeli hoca son akhisar maçından sonra artık hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunun için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti. ben bu sene medipol başakşehir futbol takımının açık ara şampiyon olacağını düşünüyorum.

0

istanbul başak şehir ligi kaçıncı sırada bitirir bilmem ama bu fener bizi yaktı kul etti ıstanbul başak şehir bile fenerin önüne geçer bu gidişle.

0

devlet destekli olduğunu düşündüğümüz başakşehir ligi büyük ihtimal 1.sırada bitirecektir. çünkü hem yapılan transferler hem de harcanan paraları getirisi olarak bu beklenmektedir.rant sistemi üzerine kurulan başakşehir bu sene 1.lik ile bitirecektir.