0

fenerbahçe bu sezon düşme hattından çıkacaktır ama bu sefer de hedefsizlik yüzünden yine bocalayacaktır. tahminim, düşme hattının üzerinde ama ilk 10 sıra dışında yer alacağı yönünde.

0

4-10 arasında olacaktır diye düşünüyorum (tahminim ise 5.olacaktır)

0

fenerbahce ilk yaridaki hoca degişiklikleri vede kadro dişi kalan oyuncular yüzünden baya sıkıntılar çekti tabiki. ilk yariya yaklasirken 15. haftanın basında ersun yanal ile anlasan fenerbahce 2 macta berabere kaldı sonra ıkıncı yarı hazırlıkları için antalyaya gitti.burda güzel 1 kamp yapan takım hem kadro dişi kalan oyuncularin affedilmesi hemde hocanın ve takımın istek arzusuda arti.birde malatyaspordan sadık çiftpınar trasferı oldu oda katkı sagladı.3 kulvarda oynucak olan fenerbahce spor kulübü tabiki zor 1 dönemecte hangisini yapcak oda zor ligde orta sıralarda bitirp avrupaya gıtmek ıcın zıraat turkiye kupasini alcak ya.yada avrupada basarili olmaya caliscak yada elencek lige agırlık vercek harcinde zaten secim hakkı kalmıyor ama ilk 10 içersisine gircektir bence.

0

fenerbahçe futbol takımı ligi orta sıralarda tamamlayacaktır bundan hiçbir şüphem yok. yeni hocası ersun yanal ile bunu sağlıyacaktır.takımı ligin ikinci yarısına hazırlayacak ola teknik direktör resun yanal eğer kadroya bir iki iyi oyuncuyla takviye yapabilirse ligin ikinci yarısında bambaşka bir fenerbahçe futbol takımı izleriz.zaten ersun yanalın ilk maçı olan erzurum spor maçının ilk yarısında giresun spor maçının tamamında futbol anlayışı olarak öncekilerden farklı bir fenerbahçe takımı gördük.şu an düşme potasında bulunan fenerbahçe futbol takımı sezonu ilk altı takım içinde bitirir diye düşünüyorum.fenerbahçe gibi bir takım için bu başarı olamaz .ama bu sene malesef bundan iyisi zor gözüküyor.ligi altıncı bitirir ama türkiye kupasına sonuna kadar asılacak bir fenerbahçe futbol takımı göreceğiz.

0

fenerbahçe futbol takımı için bu sezon gerçekten çok kötü geçtiğini söyleyebiliriz. takım içerisinde pek fazla kaliteli oyuncu olmadığını ve sezonun başında hollandalı teknik adam kendi kafasına göre bir kadro kurduk fakat hiçbir şekilde bu kadro da başarılı olamadı. bu yüzden hollandalı teknik adamı gönderdiler ve biraz olsun toparlandılar. ardından ersun yanal geldiği için biraz daha oyuncular kendine geldi ve maçın içerisine girmeye başladılar. şu an ben düşme potasında yer alıyor fenerbahçe kulübü. ama aslında orada olmayı pek fazla hak etmiyor gibi. çünkü büyük kulüplerin düşmemek için oynaması çok kötü bir durum olduğunu söyleyebiliriz. fenerbahçe kulübü tabii ki bunları atlatacağını ve tekrardan atağa kalkacağını tahmin ediyorum. fakat hiçbir şekilde üst sıralardaki takımları yetişmeleri imkansız olduğunu hepimiz biliyoruz. özellikle fenerbahçe'nin ilk yarı dönem içerisinde çok büyük oyuncular alması gerekiyor ve takım içerisindeki gereksiz oyuncuları bir an önce kiralık ya da satması gerektiğini düşünüyorum. eğer fenerbahçe kulübü bunları başarırsa ikinci yarıda çıkışı içerisinde olur ve daha iyi yerlere gelmek için elinden geleni yapar.

0

fenerbahçe futbol takımının ben ersun yanal geldiği için toparlanacağını düşünüyorum. ve ara transfer döneminde kaliteli oyuncular alarak bence ali koç ligi en kötü ilk 5 içerisinde bitirmeye çalışacaktır. bu başarıyı elde etmek istiyorsa eğer, ersun yanal'a bayağı bir şans vermeni diye düşünüyorum. özellikle ersun yanal'ın istedi oyuncuları transfer ederse ali koç ben fenerbahçe'nin gerçekten çok başarılı olacağına inanıyorum. 2. yarı fenerbahçe bambaşka bir fenerbahçe olacaktır dün oynanan giresunspor maçında bunun sinyallerini vermiştir.

0

6. sırada bitirir diye düşünüyorum. takımın uyumsuzluğu teknik direktörün takımla ilişki kuramaması bunların etkiler.