0

ingiltere premier ligi dünyanın en gözde futbol merkezi, bu sezon manchester city geçen yıl ki kolay bir sezon geçiremiyecektir ve bu sezona müthiş bir şekilde başlayan liverpool'un arkasında ligi ikinci sırasında yer alıyor.manchester city geçen yıl ki gibi bu sezon da şampiyonluğun en büyük adaylarından biri, kolay kaybedilen puanlara tahammül etmeleri gerek çünkü çok arayacaktır sonra bu puanları.liverpool takım olarak kazanmaya meyilli sürekli, manchester city ipleri bir kez eline alıp liderliğe oturursa bir daha ligin sonuna kadar da böyle devam edeceğini düşünüyorum.chelsea, arsenal ve tottenham avrupa kupalarını kovalayan taraf olacaktır, şampiyon liverpool veya manchester city'den biri olacak ama favorim açık ara pep guardiola'nın teknik direktörlüğü yaptığı manchester city olacak.aralarında ki maçlar çok önemli büyük takımların, şampiyonlar ligi ve ingiltere kupası da önemli çünkü lig şampiyonluğu olmak için bunlar da engel olabilir ama bunlar büyük takımlar ve bu gibi sorunların çözümünü de bulurlar.

0

manchester cıty ve lıverpool arasında gecıyor fakat lıverpool ıstıkrarsız bı göruntu ıcınde cıty favorı

0

bana göre ingiltere premier lig şampiyonu geçen sene olduğu gibi bu sene de manchester city olacaktır. çünkü manchester city oynadığı futbolla kesinlikle şampiyonluğu hak eden tek kulüptür.bana göre manchester city bu sene geçen senekinden biraz daha başarılı bir futbol oynuyor.diyebilirim özellikle mahrez'de takıma geldiğinden beri çok katkı veriyor.ve bence bu takımın yıldız adaylarından birisidir. takımı taşıyacak oyuncuların başında geliyor. guardiola artık mahrezi devamlı ilk 11'de kullanıyor. çünkü mahrez çok iyi bir futbolcu özellik ve sol ayağını çok iyi kullanan bir oyuncudur. daha sonra agüero gol yollarında en etkili olduğu futbolcudur. ana göre manchester city bu sene ligde şampiyonluk yarışında liverpool ile yarışacaktır.yarışı en az 5 puan fark ve kazanacaktır diye düşünüyorum.benim ingiltere premier ligi hakkında düşüncelerim bunlardır. yani ingiltere premier ligi şampiyonumanchester city'dir.

0

şu anda oyun tarzını çok beğendiğim manchester city takımı oynadığı oyun gerçekten muhteşem. kadro kalitesi gerçekten çok güzel olduğunu düşünüyorum. şu anda ligdeki diğer takımlara bakarak her maçta bir adım önde olan manchester city takımı bu sene şampiyon olacaktır. diğer takımların devre arasında büyük transferler yapmaları lazım ki manchester city takımına yetişemezsin.

0

şuan için görünen o ki attığı 36 gole karşılık 5 gol yiyen m.city açık ara fark ile şampiyonluğa koşacaktır.

0

chelsea, m.united, arsenal, m.city, liverpool