0

bugüne kadar en sevdiğiniz insanlar için neler yaptık sorusuna benim cevabım şöyledir : sevdiğimiz için aç kaldık ,güvendik, yerlere gittik, uykusuz kaldık ,kitap okuduk, ders çalıştık, ama hiçbir zaman değmedi.

0

ben bu zamana kadar sevdiğim adam için bir sürü şey yaptım. ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. çünkü o benim kıymetlim. sürprizler yaparım, pek güzel yazamasam da şiir yazarım, onun ne zaman yardıma ihtiyacı olsa ona yardım ederim, canı ne istiyorsa almaya çalışırım...

0

ben sevdiğim için herşey yaparım. onu korurum herşeyden. onunla herşeyin üstesinden geleceğimizi söylerim. şuan sevdiğim için ben kendimden çok düşünürüm.

2

sevdiklerim için kendimden çok ödün verdim çok müsemma gösterdim bence bu kadarı bile yeter. biri için verilen en büyük şey kendinizden verdiklerinizdir.

1

sevdiğime nasihat verdim. sevdiğime mekan kapattım. sevdiğime değişik değişik hediyeler ve sürprizler aldım yaptım. yeri geldi sevdiğim için göz yaşı döktüm. yeri geldi sevdiğim için uyku uyumadım. sevmek kelimeden söylemden ötürü değildir benim için. sevmek sorumluluktur. sevmek her zorluğa göğüs germektir. sevmek insanı mutlu edendir.