0

hayır hiç dövme yaptırmadım .şimdilik yaptırmayı da düşünmüyorum. yazın ablam dövme yaptırmaya çok kararlıydı onu hepimiz konuşarak bu kararından vazgecirdik. dövme yapanları ayıp lamıyorum saygı da duyuyorum ama kendim dövme yaptırmayı sevmiyorum ve yaptırmaya da şimdilik düşünmüyorum.

0

hayır hiç dövme yaptırmadım hem zaten dövme yaptırmak günah yani niye günaha gireyim bide dövme yaptirinca gusul abdesti geçerli olmuyor.

0

hayir bugüne kadar hiç dövme yaptırmadım çok şükür yapturmayida asla dusunmuyorum yaptiran kisilerdende hic haz duymuyorum ama bu yaptiranlari sevmiyorum anlamina gelmesin sahsi fikrim

0

hayır hiç dövme yaptırmadım, bana cazip gelmiyor ilgimi çekmiyor ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum o yüzden yaptırmadım.

0

dövme falan yaptırdım. o zamanlar ben kendim 13 yaşındaydım ve şu an bende toplam 4 tane dövme var ama keşke yaptırmasaydım. sonuçta günü ama işte çocuk aklıyla yaptırdım 13 yaşındaydım adı üstünde çocuktum. yani sildirmek istedim iz kalıyor dediler ondan sonra ben de sildirmedim. bir daha gerek duymadım yani izine yapacağım ki ben en azından dövmem kalsın dedim ama eğer yaptırmak isteyen varsa kimseye tavsiye etmem. dövme gerçekten de çok kötü bağımlılık yapıyor ben evlendikten sonra eşim bana dövme yaptırmay bıraktırdı yoksa ben bekar olsaydım. belki bu komple kendime dövme yaptırabilirdim. diyorum ya bağımlılık yapıyor. gerçekten de dövme yani tüm dövmeli insanlara da sorabilirsiniz insan bir tane yaptırdı mı devamı geliyor. işte ben evlendikten sonra eşim izin vermediği için ben bir daha dövme yaptırdım kendime ondan dolayı söylüyorum. yani eğer bunu bağımlısı olmak istemiyorsanız bence bir tane bile yaptırmaya çünkü devamı geliyor.

0

bugüne kadar hiç dövme yapmadım. pek sevmiyorum.

0

hayir bugune kadar hic kendime dovme yaptirmadim,bundan sonra da yaptirmam.