0

avrupa liglerinde göze en çok hoş gelen futbol bir çok futbolseverlerce ingiltere premier ligi'dir ama benim izlemesinden çok büyük haz duyduğum lig almanya bundesliga ligi'dir.bayern münih'i bir kenara koyarsak eğer diğer tüm takımlar birbirlerine denk güçtedirler, futbol çok akışkan ve gole dayalı bir performans sergiliyor tüm takımlar.

0

avrupada en iyi futbol oynanan lig tabikide ingiltere premier ligidir çünkü onların maçını izlemek çok zevkli adamlar sürekli hücumu düşünüyor ve maçlar bir sürpriz olmazsa çoğunlukla bol gollü geçiyor şahsen dünyada bence en çok izlenen lig odur sebebi ise oyuncuların futbolu yaşamasıdır bir çok yıldız var ingilterede say say bitmez bide ülkemiz futboluna bakın ingiltere ligi her zaman kimin şampiyon olcağını kestiremediğimiz bir ligdir her sene hemen hemen şampiyonluğa oynayan 5 takım oluyor gibi adamlar çok güzel top oynıyor özellikle liverpoolu salah beni çok etkliyor birde müsluman olduğu için hep desteklerim onunla adamlar oynadığı futbolla izleyiciyi üzerine çekiyor şahsen ben ingilterede yaşasaydım ve çok param olsaydı her maçı stadyumda izlerdim biz televizyondan izliyoruz çok heyecanlanıyoruz bide stadyumdan izleseydik nolurdu bilemem dolayisiyla bu soruya cevabım ingiltere premier ligdir.

0

avrupada en iyi futbol liği bence ingiltere premier liği her maçı heyacanlı ve keyifli diğer liglerin aksine her maçı seyir zevki açısından heyacanlı ve sonucu tahmin edelemeyen nadir liğlerden biri diğer liglerde favoi ve belli takımların maçları zevk verici oluyor sonucu nerdeyse maçların öncesinde belirli ama ingiltere liğinde sonuçlar tahmin edilebilir ama tahmin edilen sonuç çıkmayınca pek de süpriz sayılmıyor çünkü oyun kalitesi oyun zevki açısından çok farklı bir lig ve daima denk geldiğimde izlemekten keyif alacağım bir liğ

0

avrupa’da en iyi futbol oynayan lig benim için bir tane değil, iki tanedir. bunlardan biri ingiltere birisi ise, almanya ligidir. çünkü futbolu ingilizler bulduğu için adamlar teknikleri olsun, stratejik olsun, alt yapıları olsun mükemmeldir. ingiltere ligini bu sene takip etmiyorum desem yeri ama köklü takımlardan manchester united ve manchester city’i destekliyorum. almanya ligini seçmemin nedeni tüm takımlarda kaliteli futbolcular var. almaya liginde aynı bizim ülke gibi sadece bir kaç takım takip edilir, diğer takımlara fazla bakılmaz. almanya liginde en çok takip ettiğim takım, bayern münih’dir.

0

avrupa'da en iyi futbol oynayan ilk bence ingiltere premier lig dir. çünkü genel olarak oynadıkları oyun tarzı gerçekten çok keyifli geçiyor. özellikle derbi maçları ingiltere'de daha çekişmeli geçtiğini görebiliyoruz aslında bizim liglere bakarak. çünkü ingiltere premier ligi'nde açık oynamayı seven ve bol gollü maçlar görebiliyoruz. o yüzden izleyici tarafından gerçekten seyir zevki çok olan ingiltere premier ligi daha keyifli hale geliyor bana göre. genellikle hafta sonları maçlarını kaçırmamaya dikkat ediyorum. çünkü özellikle manchester city takımını yakından takip ediyorum. adamların oynadığı futbol gerçekten hiçbir yerde yok diyebilirim. her çıktığı maçta aşağı yukarı bol gol olduğu için genel olarak kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü takımın içerisinde pek fazla savunma yok ve genel olarak hücum oynuyorlar. bu yüzden de bol gollü maçları geçiyor takımın. savunma yapan bir takım olmadığı için izleyici tarafından keyif verici oluyor.