0

sorunun ppülerlğine göre tabikide kazanç artar sonuçta daha çok cevap alır daha çok kazanç verir

0

sorduğumuz soruların populerligine göre bence paramız artmıyor sadece sorulara ne kadar uzun cevap verirse ancak o kadar kazancımızın arttığını düşünüyorum onun haricinde kazancımız hiçbir şekilde artmıyor.

0

evet ülkemizde çeşitli nedenlerden dolayı suç oranı artıyor bunun sebeplerinden birkaçtanesinden burada bahsedeceğim.birincisi fakirlik yoksulluk insanlar artık geçinemeyecek duruma geldi ülke gittikçe bataklığa gidiyor insanalrda alamayınca çalıyor doğru değil ama ülkenin ekonomosi insanalra bu hale soktu.ekonomi bir an önce düzelmesse iç savaş çıkabilir.ikinci durum ise herkese silah verilemesi silahlara kolay erişim olması önüne gelende silah var düğünlerde bile yanlışlıkla adam ölüyor.adam canı sıkılıyor sıkıyor birine.üçüncüsü ise gine ekonomi tefecilerden borç alıyor insanalr ödeyemiyor tefecilerde para alan kişiyi yada onun bir yakınını ya yaralıyor yada öldürüyor.allah akıl fikri versin hoca ne yaparsa cemaatte onu yapar demişler burdaki cümleden anlayacak o kadar çok şey varki bunu burada açık açık dile getirsem ban yerim anlayan anlar zaten herkese bol kazançlar hayırlı işler.

0

muhakkak böyledir kazanç kaliteyle bağdaşıyor ki daha da güzel sorular çıksın ortaya ve sitenin ileriye dönük projelerinin bir tık kalibresinin yükselmesine etken olsun, zamanla herşey daha da iyi olacağına inanıyorum.

0

olması gereken bu tür düzenlemeler yok, hatta uzunca yani kısa olmayan cevaplar verdiğim şu bir saat içinde sadece 3 kuruş artmış bu neydi böyle anlamadım. bir yanlışlık var bu işte

0

tabikide hayır popülerliğe göre deil yazdıgınız yazılara göre değişiyor ama gerçekten öle bencede yazdıgımız yazıların size özgün olması yazılan yazıların anlamlı ve güzel olması ok önemli bazen yazarken sacmalıyor olabiliriz ama bence güzel şeyler yazmak önemli

0

bende merak ettim doğrusu bilmiyorum

0

sanki bu ölçüm biraz soru ile değilde verilen cevaplarla ilgili gibi tam emin olamadım dikkatim bu yönde ama

1

sordugumuz sorularin populerligine gore aldıgımız paralar artmıyor. bu sitede ki amaç sorulara verilen özgün ve uzun cevaplarınızdan daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

0

öyle bir şey belirtilmedi herşey ayni gibi.

0

hiç bir. fikrim yok arkadaş )))

1

evet tabikide kazancımız artıyor