0

bu saçma olur diye düşünüyorum ne gerek var zaten diğerlerine göre soru mani fazla ücret veriyor gerek yok böyle bir şeye.

0

bence öyle birşey olmaz yani çünkü öyle olursa sürekli insanlar soru sorar cevap veren olmaz.

0

sitenin biraz daha büyümesi gerekiyor kullanıcıların çoğalması gerekiyor sitenin uygulama haline gelemsi gerekiyor ve sitenin gelirini yükseltmesi gerekiyor ki bizde kazanalım yani adamslrın çıkarına olmadığı sürece bu yürürlülüğe girmez.

0

bence çok saçma sen kalkıyorsun, soru soruyorsun ve senin soruna bizler cevap veriyoruz bunda sende kazanç elde edilen. bu sefer öyle bir şey olursa bu sitede herkes muhabbet sohbet etmek için bir tane soruyor odaklanacak çünkü biz diğer siteden geldiğimiz için çok iyi biliyoruz. bence öyle bir şey olmasın yani hani sen sorduğun soruya cevap verebilirsin ,en azından kendin iki kat kazanmış olursun. yani o kadar çok soru soruyorsun bence cevap ver ki en azından daha çok kazanç elde edersin tabii gene de sana kalmış bir şey mesela ben kendi sordum soruma cevap veriyorum hem sorudan kazanmış oluyorum , hem de sordugum sorudan verdiğin cevaptan para kazanmış oluyorum. en azında uzun bir cevap verirsen daha fazla kazanmış olursun.

0

dostum sağ üst kösede üç çizgi simgesine tıkla kazanca tıkla orada gözükecektir uzun cevap yaz daha iyi kazanç elde etme şansın olacaktır.

1

sorduğumuz sorulardan daha ziyade cevap vermeye ben yöneliyorum. soru çok uzun zamandır sormadım. soruların değil, cevap vermenin bize kazandırdığına inanıyorum.

0

sende soru sormayı bırakıp cevaplara yönelsen :d :d eğer dediğin gibi olursa herkes soru sorar, soruları cevaplayan kalmaz. yani şu düşünceyi düşünmeyi bırak.. sürekli beyin bedava modu açık kalır şu dediğin olay sayesinde.