0

şimdi evet veya hayır cevapları da çok kısa kalıyor. zaten burada amaç araştırmak, fikir edinmek ve bu fikirleri paylaşmaktır. eğer ki hiç yorum yapmazsak bir süre sonra evet ve hayırlı sorular göreceğiz sürekli. bu da bir süre sonra sıkıcı bir durum haline gelir.

0

sorduğumuz sorulara karşılık verilen cevapların karakter sayısının dusurulmesinden yana değilim, benim gibi bir çok insan da bu site de böyle bir şeyi istemez.tek cevaplardan geçilmez evet hayır tamam değil gibi vb. kısa ve öz tek kelimelik parçalardan oluşacak metin cevap olarak sayılmaz.

1

o zaman herkes evet hayır vs. yazabilir. her gün yeni şeyler deniyorlar kazanç sağlamak için. cevapların incelendiği kaç kere söylendi ona rağmen.

0

aynen bencede düşürülmeli çünkü bazı soruların cevabı 30 karakter falan oluyor bende mecburen benim düşüncem söyledir böyledir gibi kelimeler ekliyorum.

1

aynen. bence 10-15 karakter arası ideal, fazla uzatma gereği yok bazen. en az 30 karakter olunca bazen bazıları karakter sayısını doldurmak için saçmalayabiliyor :d

1

bencede dusurulmeli size katiliyorum

1

olabilir. ama şöyle bir kısıtlama getirilebillir. evet hayır gibi kısa cevapları kabul etmesinler. mesela bir istanbulun fethini soruyorsun tam tarih yazsan bile kurtarmıyor... karakter yetsin diye bu sefer istanbulun fethedilmesi 29 mayıs 1453 de olmuş yazıyosun.. uzatmazk zorunda kalıyoruz. böyle cevaplarda karakter sıkıntısı olmasa iyi olabilir. ama bir evet hayır cevabını tabi site engelleyebilir.

0

o zaman şöyle bişey yapılsın soruya göre karakter sayısını soran belirlesin :)

1

buna katılmıyorum. yoksa site evet hayır cevaplarından geçilmez hale gelir. 30 karakter bence az bile. 3-5 kelime zaten yazında limiti geciyoruz. bak geçtim:)