0

ev alırken ulaşım güzergahında olmasına muhitinin güvenilirliğine bakmak gerekli. çarşıya pazara yakın olması sa gerekir. binanın sağlamlığına bakmak gerekir.

0

bence ev alırken ilk önce evin içini güzelce kontrol etmeliyiz daha sonra evin içini beğendiysek ev hoşumuza gittiyse eğer evin çevresine bakmalıyız yakın market varmı işte dolmuş otobüs gibi araçların durakları yakınmıdır gibi şeylere dikkat edilmelidir ve bulunduğu ilçe ev satılcaksa biraz güzel bir yerde olması gerekir.

0

ev alirken once ne kadar para verdigine bakmalisin.
yani parasini hak edip etmedigini;evin icindeki duvarlara vurarak boyasina dokunarak pvc lerini acip kapatarak parkesinin kalitesine bakarak dis kapisinin icinin doluluguna bakarak daha bir cok puf noktasina bakarak ev alabilirsin.
genis bir ailen varsa en ama en az 3+1 den asagiya dusme.

0

ev alırken dikkat edilmesi gereken şeyler bence guney dogu veya batiya bakılmalı sonra ara kat olmalıdır.

0

öncelikle güneş almasina bakılmalı, güneş girmeyen eve doktor girer diye boşuna dememiş atalarimiz. onun dışında ses ve ısı yalıtımı olmasına dikkat edilmeli evin kullanışlı olmasi da çok önemli tabiki mutfak dolapları banyo dolapları nasıl tuvalet salonun karşında hoş olmaz mesela :)

0

ev alırken evin olduğu yere, markete, hastaneye, okula yakın olup olmamasına dikkat edilmelidir. ev mutlaka güneş almalıdır.

0

en önemli detay rahat ve kullanışlı olması.