0

rahat olması şık olması kıyafetine uyması sağlam olması

0

ayakkabı alırken özellikle dikkat ettiğim şeyler ayakkabının rahatlığıdır. özellikle kendim de düz taban olduğum için alacağım ayakkabının kesinlikle rahat bir yapıda olmasına ve mümkünse ortopedik olmasına özen gösteriyorum. bunun dışında kesinlikle ayağımızı sıkan ve ayağımın kalıbına uymayan bir ayakkabı tercih etmemeye çalışıyorum. özellikle ayakkabıların ön kısımları çok dar olduğu zaman beni çok fazla rahatsız ettiği için on taraflarını sıkmaması için rahat bir yapıda olması gerekiyor. bunun dışında üretilmiş olduğu malzemelerin kaliteli olması gerekli çünkü kalitesiz malzemeden üretildiği zaman hem ayaklarımızı çok fazla terletiyor bu yüzden de mantar gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor ayrıca ayakta çok kötü bir koku meydana getiriyor. ayakkabılar ayağın yapısına uygun olmadığı zaman ve özellikle ayağın ön tarafını sıktığında parmak kenarında kendiliğinden bir çıkıntı şeklinde kemik meydana geliyor bu kemiğin oluşmasının sebebi de kesinlikle yanlış ayakkabı kalıbında ayakkabılar seçmektir. ayrıca kesinlikle kendi ayak numaramızı uygun numarada bir ayakkabı almalıyız aşırı derecede dar yada geniş ayakkabılarda ayağı çok fazla rahatsız edecektir. tabanı çok sert ya da yumuşak olan ayakkabıları da tercih etmemeli ergonomik olmasına dikkat etmeliyiz.

0

orjinal ve sahte olarak ikiye ayırırsak sahte olanlarda dikimi nasıl yapılmış saglammi eğilip büküldüğünde ilerde patlama yaparmi ve en önemlisi konfor parmak ucunun ayakkabının ucuna değmemesi gerekirki rahatsiz etmesin orjjnal ayakkabılarda fiyay performans

0

rahat olması, ayağa uygun olması ve kaliteli olması dikkat edilmesi gereken özellikler bence. bütün gün bizi taşıyan ayaklarımızın rahat etmesi oldukça önemli.

0

ayakkabı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey ayakkabının ayağa zararı olmaması ve aynı zamanda model olarak içinize sinmesi. spor ayakkabılar kesinlikle düz taban olmalıdır. oğuzhan kardeşim. ayakkabı alırken dikkat etmelisin.