0

ünlüler de bizden farksız bizim gibi sıradan allah'ın kulları, biz gözümüzde bizden üstün diye fazla abartıyoruz maalesef.ünlüler bizim gibi sıradan bir yaşantıya sahip birileri, aramızda ki tek fark onların saçtığı paralar başka bir şey de değil.

0

ünlüler bu hayayatta insanların iç geçirdikleri bir hayatı yaşayan insanlardır. sürekli gündemde olan ve meşgul eden, popülerliği sürekli olan insanlardır. yalnız her ünlü insan için idol olacak diye birşey yok. bazı ünlüler maalesef ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerle gündemi meşgul edip, gündemde kalmak istiyorlar. çoğu konunun içi boş durumda. sırf gündem oluşturup gündemi meşgul etmek. ayrıca reklamın kötüsü olmaz düşüncesiyle hareket ederek, her türlü reklam getirici iş ve işlemi gündeme taşımaktalar. oysa ünlü insanlar ahlakları ile, davranışları ile, yaptıkları güzel işler ile bilime katkıları ile arkalarını sürüklemek ve insanlara örnek olmak zorundalar. lakin, günümüzde ünlülerin birçoğu ceviz içini doldurmayacak şekilde gündeme gelmektedir.

0

leonidas kardeşim sana şunu söyleyeyim, ünlülerden gerçekten örnek alınabilecek kişi sayısı bir elin 5 parmağını geçmez. bildiğiniz gibi ülkemizde bir çok ünlü denilen kişiler vardır ve bunların yüzde 98 i hep bir gösteriş merakı içinde. ülkemizin insanının kötü örnekler almasını, ülkenin bu duruma gelmesinin en büyük sebeplerinden biridir bu ünlülerin yaptığı saçma sapan hareketler, çünkü bizim insanlarımız onları izleyerek hep örnek alırlar onları. bakın simdi seda sayan diye tabir ettiğimiz bir ünlü var ve 7 defa evlenip boşanmış. şimdi size şunu sorayım, bundan çok değil 15-20 sene önce evlenip boşanma oranı neydi, çok çok azdı. peki şuan ne biliyor musunuz? nerdeyse yarı yarıya oldu bu durum. hep bu tür insanlardan görülen şeyler insanların bilinçaltlarına yerleşiyor. velhasıl kardeşim gerçekten ünlü yani sanatçı olan bir insan hiçbir şekilde bir gösteriş ya da kendini ön plana çıkarmak için herhangi bir şey yapmaz. bizlere neşet ertaş gibi, ahmet kaya gibi sanatçı insanlar, şener şen gibi kemal sunal gibi oyuncu efsaneler lazım.

0

bazıları ünlü olduktan sonra ki hayatlarına bakıyorum da rezalet ve saçmalık içerisindeler ünlülük bu değildir gündem dışı hareketlerle gündeme gelme onlara bişe kazandırdıgını düşünüyorlar topluma göre yanlış ama onların gözünde gündem olim de nasıl olursa olsun düşüncesindeler babasını tanımayan ünlüler mi dersin çağ dışı yaşamları mı dersin onların başına gelen şeyler herhangi bir vatadaşın başına gelse bu kadar oluyor mu sizce sıla ahmet kural olayı birinci gün şikayet 3 gün hemen mahkeme kararı ile uzaklaştırma normal birisi böyle suç duyurusunda 3 günd enetice ala bilecek mi acaba