0

ölen bir çok sevip saydığımız ünlü isim var, bunlardan tabi çok üzüldüğüm insanlar var.kemal sunal ismi türk halkının çoğunun ilk sıraya yazdığı, izlenmesinin büyük onur taşıdığı komedyen ve güzel insandı.herkesi gülmekten kırıp geçiren, sosyal mesajlar vererek halkın sevgilisi olan kemal sunal gibi bir kişilik yeryüzüne bir daha gelmez gelemez de. hababam sınıfının inek şaban'ı olarak aklımızda yer edinecek olması, hiç unutamıyacağımız bir kişiliğin sahibi yapıyor türk halkının gönlünde. ikinci sıraya yazacağım isim damat ferit rolüyle tarık akan, sempatik kişiliğiyle türk sinemasının altın taşlarından biridir. hababam sınıfı inek şaban, güdük necmi ve damat ferit ile sıkılmadan tekrar tekrar izlenilen bir başyapıt olmuş,bunda bu üç ismin etkisi çok büyüktür. ağlatacak rolleri de oynamış bir isimdir tarık akan, akla hemen halit akçatepe ile birlikte başrol oynadığı canım kardeşim filmi geliyor akla. en çok sevdiğim filmlerden biridir ve ağlamışımdır hep tekrardan izlediğimde. üçüncü sıraya da güdük necmi rolüyle unutulmaz halit akçatepe akla gelen isimlerden biri, çok sevdiğim bir insandı ve hiç unutamıyacağım üç isimden biri türk sinemasın da.

0

barış manço ve cem karaca geldi ilk aklıma. freddy mercury, kurt cobain, jim morrison, janis joplin...

0

bir çok isim var elbette. sanat dünyası, bilim, siyaset, edebiyat vb.yelpazesi geniş bir konu. mesela hz.muhammed (sav),mevlânâ, einstein, kemal sunal, barış manço vs.

0

ben baris manconun hayatta olmasini isterdim cok severdim

1

herkes sanatçı olarak almış olayı.. ünlü olunca sadece sanatçı olunuyor demek ya da çok magazinsel olaya bakılıyor.. ben farklı olacağım yine.. aziz nesin, necip hablemitoğlu, uğur mumcu, erdal inönü, türkan saylan aklıma gelen ve en sevdiklerim.. sanatçıda yazayım.. zeki müren, kıvırcık ali, meral okay ve yaman okay kaybettiklerimiz değerlerimiz..

0

ölen ünlüler içinde, geri gelmesini istediğim bir çok isim var aslında.
bunlardan bir kaçı;
kemal sunal
barış manço
adile naşit
müslüm gürses ve
kıvırcık ali.

0

kıvırcık ali lakaplı ali özütemizdir. çok önemli bir sanatcıydı. eserleri hala çok sevilip dinleniliyor. oglunun asker ziyaretinden dönüşte gecirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. keske ölmeseydi hem bağlama calmakta, hem sarkı yazmakta, hemde sarkı söylemekte çok yetenekliydi. bu ülkeye bir daha böyle basarılı bir satacı gelmez.

0

ölen ünlüler içinde en çok ölmemesini, geri gelmesini istediğim ünlü barış manço'dur.

0

ben kemal sunal ve barış manço nun ölmesini istemezdim