0

evet bir zamanlar limit 50 tl idi ve o 50 tl nin ustune biraz daha kazanc yapmaya calisirim ben. daha sonra internet bankaciligindan altin doviz gibi seylerde degerlendirmeye calisirim. ha belki buyuk birsey yapmaz ama en azindan degerlendirmek acisindan iyi. al sat yapmaya calisirim dusup yukseldikce

0

50 tl yi şu şekilde değerlendirebilirim ancak. internet bankacığından al-sat yaparaka arttırmaya çalışırım...

0

50 lirayla bir yatırım yapmak için sorduysanız 50 lira bir yatırım parası olamaz hiç bir zaman nedeni ise çok düşük bir miktar yatırım yapmak için 50 lirayı okul harçlığın olarak kullanabilirsin yavaş yavaş yemek şartıyla okumuyorsan işyerinde yemek parası yapabilirsin veya faturalı hat kullanıyorsan faturanı ödeyebilirsin benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

4 paket sigara bi doner bi cay cayin yanina da sigara içilir

0

bankaya gidip bir döviz hesabı açarsın. fakat banka aylık veya yıllık olarak kesinti yapmamalıdır. sonra dolar düştüğünde dolar alırsın ve yükseldiğinde de tekrar satarsın. bu şekilde paranı artırabilirsin. fakat bu işleri iyi takip etmelisin ki kazanabileceğin gibi kaybetme ihtimalin de vardır.

0

50 tl pek bir yatırım parası olmaz diye düşünüyorum. ama alternatif olarak bazı yollar mümkündür. risk olayı yüksektir zaten risk olmadan para kazanmakta zordur. sanal borsa gibi sitelere girip dolar altın gibi şeyler alıp satmayı deneyebilirsin. aynı zamanda idda kuponları yaparak elindeki parayı yükselte bilirsin. ilk bastada dediğim gibi riskli olaylardır dikkat etmeni tavsiye ederim.

0

50 lira kolay kolay kimsenin işini görmez ama hiç yoktan iyidir aylık telefon faturamı öderim en basiti

0

50 tl işimi görmez aslında 200 tl ye kadar çıkarsam oğluma mama sandalyesiyle yürüteç almayı planlıyorum o yüzden % de kazançlar yüksek olsaydı diyordum