0

benim lisedeyken en dusuk notum 30 du oda matematik zor gecmistim matematigi

1

lise zamanında fizik sınavına girecektik. bir arkadaş dedi biz girdik aynı soruyor cevapları sana verim yaz dedi. bende gittim yazdım ama soruları okumadım direk cevapları yazdım ve 17 aldım. hayatım boyunca en düşük notumdu.

0

lise hayatımda en düşük notlar aldığım ders matematiktir sınavlarına girmediğim bile olmuştur en düşük notum ayıptır söylemesi 05 anlamıyordum ilk okul 8 e kadar matematiğim superdi ve severek yapardım liseye bi geçtim matematik nedir onu bile unuttum çok karmaşık sorular falan var şahsen ben sözelci olduğum için diğer derslerim çok yüksekti.

0

0 tam puan aldığım biyoloji dersimi hiç bir zaman unutamam :d

0

ben şuanda lise 2 ögrencisiyim. ilk okul ve orta okul'da zaten düşük not alınmıyor. asıl sorun lisede başlıyor. yukarıdaki cevaplara baktım en düşük 40 diyen falan var. ben geçen sene yani lise 2. sınıf iken iki defa 24 almıştım. biri almanca dersinden diğeri ise coğrafya dersinden. her iki derside sorumsuz olarak hallettim. daha önümde 2 sene var daha düşük alırmıyım bilmiyorum. çok düşük değil bence bu not. çünkü 02 alan arkadaşım vardı. :) hayırlısı olsun.

0

lise hayatında en düşük notum 40 tı sanırım ondada çok çalışmamıştım dedem vefat etmişti o yüzden üzülmüştüm baya baya dedeme ondan düşük not almıştım

0

en düşük lisedeyken 45 falandi ama ortaokuldayken matematigim ikiydi o da zar zor iki olmuştu ama suç benim değil ki ben birleştirme bir köy okulunda okudum ve 5 6 kişiydik biz öğretmen gelirdi o zaman okulumuza bilgisayar vermişlerdi öğretmen gelirdi onun başında oturur top oynardı bize birşey öğretmesi insan bende altyapim olmadığından matematigim pek iyi değildi hatta okumayı iyiki öğretmiş diye şükrediyorum daha sonra ortaokuldayken idare ederdi .sonra liseye geldim bir matematik hocam vardı dediki size performans ödevi bir kitap alacaksınız ve ondan soru çözeceksiniz derdi bende aldım onun sayesinde cozemediklerimi hocaya sora sora matematiği biraz ilerlettim daha sonra bir arkadaşım okul birincisiydi kiz çalışkandı ben onu sonradan yakalayıp geçtim ve ben okul birincisi oldum .lisedeyken mesela kimya ve fizik dersimize kimya mühendisi bu adam vardı o girdi ve biz ondan şikayetçi olduk hiç ders anlatamiyordu bide deli gibiydi tahtada sağa sola zipliyordu.

0

lisede iken en düşük notum 30 du daha düşük almadım

0

en dusuk notum 40 di ama o kadar da olsun :) zaten zar zor okuduk :)

0

lise hayatında en düşük notum 35 almıştım