0

facebook'un bana hiçbir yararı yok. 4sene önce açmıştım, 2 hafta falan kullandım. ve geri kapattım. çünkü çok gereksiz bir site. birine link atmanız gerekiyorsa, ya da bir şey sormanız gerekiyorsa zaten whatsapp üzerinden halledebilirsiniz bunu. o yüzden facebook boş zamanların değerlendirilebileceği en kötü sitelerden biri. sadece video izleyebilirsiniz ya da arkadaşlarınızın fotoğraflarına bakabilirsiniz. facebook üzerinden arkadaşlık kuran insanlar vardır ki, bu birçok aldatmalara boşanmalara neden olmuştur. facebook sosyal bir site dir, bu yüzden insanlar bir şey olmaz ya diyerek, birçok arkadaşlık kurabilirler, ama çok tehlikeli olduğunun farkına iş işten geçtikten sonra varabiliyorlar. ben kullanmayı tercih etmedim o yüzden kapattım. en çok zaman geçirdim yerde twitter zaten. orada haberlerden haberdar olabiliyorum özlü sözler okuyabiliyorum, kişisel gelişim sözleri okuyabiliyorum, yine bir film falan izlemek istediğimde, film sitelerine girip oradan seçebiliyorum. twitter'da genellikle aklı başında insanlar olduğu için genel anlamda konuşuyorum, twitter daha elit bir sosyal medya geliyor bana. facebook'ta geçireceğiniz zamanı kitap okuyarak, film izleyerek daha verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. facebook'un size hiçbir yararı yok gerçekten ve eğer facebook'unuz varsa kapatmalısınız. facebook'un kurucusuna para kazandırmak size hiçbir şey sağlamıyor çünkü.

0

bence facebookun eskisi kadar kullanıldığını düşünmüyorum çünkü instagram daha popüler oldu dolayısıyla ben facebookun daha çok eski neslin kullandığını ancak bir fayda alamadıklarını düşünüyorum.

0

herhangi bir faaliyeti yok 10 sene önce çok popülerdi daha yeni zamanlarıydı,eş dost,akraba hepsiyle görüşüyorduk ne kadan sosyaldik o zamanlar ya zamana bağlı olarak popülaritesini kaybetti şimdi instagram,twitter gibi daha bir çok uygulama ve aplikasyon var dolayısıyla sadece var ama kullanmıyorum duruyor.

0

eskiden boş zamanlarımda dolanır millet ne yapmış nerede gibi bir takım etkinliklerine bakarak zaman geçirirdim ama şu anki günümüz şartlarında facebbok baya baymıştır sadece şu an oyun oynamak için kulladığım bir sosyal faaliyet
yara konusuna gelecek olursak insan açısında hiç bir yararı yoktur sadece boş zamanlarda zaman geçirme faaliyeti olarak gözlemledim ben