0

benim saçlarım düzdüzdü eskiden böyle fön çekilmiş gibi duruyordu fakat modaya mı uydum diyeyim heves mi ettim diyeyim her arkadaşımda düzleştirici vardı ve bende gittim aldım. halbuki saçlarım dümdüz ne gerek var boşuna düzleştiriciye para vermeye hadi onu da geçtim saçlarımı mahvetmeye ne gerek vardı. ama işte başta da söylediğim gibi heves ettim demek ki. saçlarımı düzleştirmeye başladım ama artık saçlarım düz değil ayrıca çok kabarıyorlar. bu şekillendiricilerin hepsi saçımın genetiğiyle oynadı. onu kullandım bu kullandım saç resmen saçlıktan çıktı. artık onlara bağımlı halde yaşıyorum eğer onlarla saçıma şekil vermezsem dışarı çıkacağım kalmadı resmen. bir gün düzleştiriyorum, bir gün maşa yapıyorum bir gün at kuyruğu yapıp topluyorum. işte normal hiç işlem yapmadan dışarı çıkamıyorum.

0

duştan sonra fön makinesi ile saçlarım kuruyana kadar şekil veriyorum, üstüne biraz da saç spreyi veya su ile jöle karıştırarak daha sağlam olmasını sağlıyorum. iş görüyor yani

0

saçlarımı şrkillendirmek için jöle kullanıyorum. ama sprey daha iyi tutuyor saçları. hiç dağılmıyor. önceden insanlar saç şekillendirmek için limon kullanırlarmış.

0

saçları şekillendirmek için briantin yada jole kullanıyorum.