0

engelli insanlara ait yerlerin diğer insanlar tarafından işgal edilmesi tabi ki doğru değildir. sonuçta biraz duyarlı olmak gerekiyor. bu şekilde düşünmeyen insanlar zaten bencil insanlardır. insanların biraz dikkatli olması gerekiyor. böyle bir tavır sergileniyorsa uyarılmalı ve şikayet edilmelidir. engelli insanlar bencil insanlar yüzünden mağdur edilmemelidir.

0

büyük bi cahillik ve bu tür insanlar haksız olduğu yerde kendini haklı göstererek üste çıkarlar buda eğitimimizin iyi verilmediği yada doğru derslerin alınmadığını gösteriyor.

0

oncelikle engelli demeyelim arkadaslar.ozel gereksinimli bireyler! diyelim.bu bireylerin haklarini,yerlerini isgal eden kisiler icin dusuncesiz ve bencil olduklarini dusunuyorum.bu kisiler kendilerinden baskalarini dusunmezler sanki hep saglikli kalacaklar gibi bencilce yasarlar.boyle kisilere denk gelirsek sakinligimizi koruyup guzel bir dille yaptiginin yanlis oldugunu anlatmaliyiz ne kadar dinlerler bilemiyorum ama en azindan bizler bilincli olup sessiz kalmamaliyiz ve uzerimize duseni yapmaliyiz.

0

bence hiç bir şekilde onlara ait olan yerler işgal edilmemeli.

1

insanlar artık o kadar düşüncesiz oldular ki kendilerinden başkalarını düşünmez hale geldiler. ancak düşüncesiz, zihniyetsiz insanlar bunu yapar.

0

artık ülkemizde ben kendimi kurtariyim, kendimi sağlama aliyim. öncelik ben gibi söylemlerimiz oldukça bırak engelli bireylere herkesin hakkını yemiş oluyoruz. bazen görüyorum da arabaları adam engelli rampasi demeden park ediyor. çok nadir sürücü görüyorum engelli rampalarını görüp park edecek yeri değiştiriyor. çoğunlukla park ediyorlar engelli rampalarının olduğu yere. ve mesela görmeyenler için sarı yollar var ya. direkler konuluyor yollara. belediyelerde dikkat etmiyor bazen burada direk var yolu cevresinden cevirelim diye.

0

bir çok kez şikayet etmişliğim var o tarz insanları.. vicdan ve merhametten yoksun olduklarını ve ileriyi düşünmediklerini düşünüyorum unutulmaması gereken birşey var her insan bir engelli adayıdır.