0

kyle larin hızlı süratli olsa da bitirici golcü özelliği sıfır ve bu yüzden bir kaç yıl pişmesi için başka takımlara kiralanması daha doğru bir davranış olur, hem beşiktaş hem de larin için faydalı gelişmeler olacaktır ama ligimizin büyük takımları oyuncuyu yedek kulübesine hapis etmekten zevk alıyor gibiler! ver oynamadığın oyuncuyu bir takıma kirala, oynasın futbola küsmesin bari.larin gibi oyunculara üzülüyorum çünkü hak veriyorum insanın oynamadıkça futboldan soğuması normal, sonra gel de ki böyle böyle oyuncuyu karala anca!. geldiği günden beri istenileni veremedi hiç ama potansiyeli var en azından, bu kaynağı günyüzüne çıkartmak da hocanın elinde ya kiralayarak ya da oynatarak günyüzüne çıkaracak.bunun üstüne takım yaş ortalaması yukarılarda yaşlı bir kadro ligimize göre beşiktaş'ın kadrosu, hazır durum böyleyken larin gibi gelecek vaadeden genç bir ismi de kaybetmek istemiyeceklerdir.

0

son zamanlarda şenol güneş forvet sıkıntısı ceksede bu durumun düzelcegine inaniyoe beşiktaşın şahlanıp şampiyon olacağına inanıyorum .

0

henüz daha genç bir oyuncu oynadığı takımlara nazaran beşiktaş gibi büyük bir klupte oynamamıştır hareketli bir görüntüsü var ama ancak son vuruşlarda biraz etkisiz ve pasif kalmkata biraz daha çalışma ve form yakalamasıyla başarılı olabilcek bir oyuncu ancak beşiktaş da pek fazla başarılı oalbilceğini düşünmüyorum anadolu klüpleri gibi bir takımlar da başılı olabilir takım yükünü kaldıra bilecek bir oyuncu olarak görmüyorum satılmalı yada kiralanmalı olarak düşüncem