0

vagner love küme düşme hattında ki alanyaspor'un en etkili isimlerinden birisiydi ve performansı ile dikkat çekmişti ülkemizde. geçen sezonun devre arasında transfer olmuş beşiktaşa ve şampiyonlar ligi son 16 eleme turunda bayern münih'e karşı da bir gol kaydetmişti ama ligde istenilen performanstan çok uzaktaydı. vagner love yıllarca rusya ekibi cska moskova forması giymişti, seydio doumbia ile muhteşem ikili olmuştu. beşiktaş'ın transfer politikası doğrultusunda vagner love sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

0

detaylı bir bilgiye sahip değilim.fakat bir beşiktaşlı olarak az çok biliyorum. antalyaspor'dan beşiktaş'a transfer olmuştu. büyük umutlarla gelmişti fakat beklenen performansı gösteremediğini düşündüğüm bir futbolcudur .bir iki maçını izlediğimde gözüme çarpan tek şey her topa koşuşunda düşmesidir. resmen ayakta duramıyor gibi bir izlenim uyandırdı bende.

0

çok gereksiz bir tranfer bence alanyasporda ki başarısı bence sadece tesadüftür bu tür oyuncular büyük takımalrda aoynayamaz büyük takımlar da oynamaları için kişisel becerikli olunması gerekmektedir sadece beşiktaş için değil bu fenerbahçe ve galatasaray da da oynayamaz boşa para verilen ve ödenen bir oyuncu oalrak görüyorum