0

ryan babel surinam asıllı hollanda vatandaşıdır, futbolcu fabrikası olarak bilinen ajax'ın altyapısından günümüz futboluna sunulmuştur. ajax'da dikkatleri üzerine çeken isim, ingiltere premier liginin yolunu tutarak dünya devlerinden liverpool'un oyuncusu olmuştu. hiç bir zaman liverpool'un istediği düzeyde olamayarak tam bir hayal kırıklığı yaşatmıştı, bir ara arap yarımadasında forma giyen isim kasımpaşa'ya gelerek çok etkili bir kanat oyuncusu haline dönüştü.cenk tosun ile oluşturduğu ikili işbirliği ile aklıma kazındı babel, beşiktaş'da çok güzel performansı da iyi.

0

hollandalı olan babel süper bir oyuncudur. otun bilgisi yüksek olan bir oyuncudur. ben her zaman bu adamin beşiktaşq nasil geldiğini düşünürüm. cok becerikli bir oyuncu. kolay adam geçebilen. haraketli bir oyuncudur. hollanda milli takımında da vazgeçilmez oyuncuların basında gelir. ben çok severim. hele bir de saç stilleri insanin dikkatini çeker. bu sene kırmızı saçı ile karsimiza cikar. bana katilan insanlar da vardir katılmayan insanlar da vardir. herkesin düşüncesine saygı duyarım. saygilar sevgiler.

0

bir zamanlar liverpool un vazgeçilmez oyuncusu arasında yer almaktaydı hollandalı oyuncu kendine tarz oyun anlayışı ile bence türkiye de futbol severlerin sevdiği bir oyuncu oalrak düşünüyorum sol çapraz dan topu alıp kaleye paralel adam eksiltmesiyle ve sonradan füze gibi şut atıp golleri ile meşur bir oyuncu bu tip çok sayıda golleri vardır top kontrolu yüksek adam eksiltebilen süratli bir oyuncu oalrak görüyorum beşiktaş daki başarısından dolayı tekrar hollanda milli takımına kadar yükselmiştir