0

fenerbahçe'nin orta sahası fenerbahçe bu sene aziz yıldırım'ın gitmesiyle birlikte başkan olan ali koç ile dalı bir şekilde bağışlamayı amaçlamıştır ancak kötü planlama yüzünden başka getirilen flip koku başarısız bir grafik çizdi fenerbahçe klip koku ile yollarını ayırdı ancak ondan sonra onun yardımcısı ergün kumaş şu anda teknik direktörlük görevinden kumanda çok başarılı bir hoca olacağını hiç zannetmiyorum elinde ozan tufan gibi bir oyuncu olan fenerbahçe onu kadro dışı bırakmış orta sahasında elif elmas jason jason galatasaray maçında kırmızı kart yiyerek 8 maç ceza aldı o tokatı neden arttı boş boş yere bir tokat 18 hafta boyunca oynamamasına neden oldu belki de bu sene fenerbahçe'nin daha kötü gitmesine neden oldu fenerbahçe galatasaray maçında en çok konuşulan 3 şey vardır reis onun attığı gol atacak sonra tokat var ya onun attığı depar ve gerçekten son fenerbahçe galatasaray derbisinde damga vurdu elif elmas diye bir oyuncusu var elif elmas gerçekten çok başarılı bir oyuncu daha genç yaşta olmasına rağmen fenerbahçe'de ilk 11'de oynuyor gibi benziyor ise başarılı ama takıma çok katkı yapamıyorum ben ziyanın yerine gelen valbuena çok başarılı bir grafik çizdi özellikle son maçlarda maçı valbuena sayesinde fenerbahçe 34 maç kazandı fenerbahçe'nin bu sene şampiyonluk umudu kalmamış gibi çünkü şu anda küme düşme hattında fener her küme düşerse bütün öneriler çok ezik duruma gelir ve galatasaray ve fenerbahçe'den çok büyük bir dalga geçilme olur ben bir beşiktaşlıyım ama fenerbahçe ali koç'un başkan olmasıyla çok büyük başarıları geleceğini zannetmiştim ama kümede kalma ihtimalleri bile zor belki fenerbahçe bu sene küme düşecek ergin komut çok yakın zamanda gönderilmeli çünkü onun yerine daha deneyimli bir teknik direktörün gelmesi lazım gönderilen teknik direktörü yardımcısı ile sezona devam etmek çok mantıklı bir şey değil fenerbahçe orta sahası çok dinamik değil mehmet topal varken oynatılmıyor neden mi ben de bilmiyorum.

0

fenerbahçe takımına baktığımız zaman aslında orta sahasında büyük bir sıkıntı yaşadıklarını söylememiz mümkün olduğunu düşünüyorum. gerçekten bu sezon istedikleri bir performans sergileyemediklerini görebiliyoruz aslında. bunun için de takım içerisinde büyük bir bozukluk olduğunu söylemek daha doğru olur gibime geliyor bana. bunun bir an önce fenerbahçe kulübü'nün atlatması gerekiyor yoksa ileride büyük bir sıkıntıya yol açabileceğini birlikte kopma yaşayacağını tahmin ediyorum. ilk yarı dönemde aslında orta sahaya büyük destek lazım ne takımın hücuma katkı verecek oyuncular olursa fenerbahçe takımı için daha faydalı olabileceğini düşünüyorum. tabii ki alex gibi bir oyuncu bulabilmek aslında çok zor olduğunu düşünüyorum. ama ellerinden geldiği kadarıyla büyük bir maddi sıkıntıya girseler dahi o transferin gerçekleşmesi gerekiyor bana göre. şu ana kadar ligdeki performanslar gerçekten çok kötü olduğu için bakım içerisindeki oyuncularında moralleri altüst durumda görebildiğimiz kadarıyla. inşallah ikinci yarıya daha başarılı bir fenerbahçe takımı karşımıza çıkar bir daha da iyi yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. liginbiraz daha olsun zevkli geçebilmesi için aslında bu transferin gerçekleşmesi gerekiyor fenerbahçe kulübü adına daha faydalı olabileceğini söyleyebilirim.

0

fenerbahçe şuan orta sahası çok eksiktir. özellikle josef de souzanın gidişi bence takımı çok etkiledi çok çabuk bizim sahamıza geçiyor rakipler josef ve mehmet topal defansif yönleri iyi oyunculardı. ancak şuanki oyunculardan defansif yönünün iyi olduğu bir futbolcu bulunmuyor. ben şuanki orta sahayı pek beğenmiyorum jailson bence büyük takım oyuncusu değildir. çünkü daha çok genç ve tecribe kazanıp gelmesi gerekir josef de souza gibi fenerbahçe kesinlikle orta sahaya takviye yapmalıdır. bu orta sahayla işimiz cidden çok zor olur diye düşünüyorum. belkide maçları kaybetmemizin en önemli sebebi orta sahadır. neden olmasın rakipler çok cabuk bizim sahaya geliyor ve atak başlatıyor.bazen orta sahada eljif elması deniyoruz ancak oda sürekli hücuma gidiyor bence dediğim gibi fenerbahçe kesinlikle jailsonun yanına bir oyuncu alması şart böyle olmaz.jailsonla bu seneyi idare ederiz ancak diego reyes falan orta sahaya oynayamaz bu takımda biz kaybetmekten sıkıldık artık galibiyet yüzü görmek istiyoruz umarım fenerbahçe yükselişe geçer ve seri galibiyetler gelie.

0

şuan yasin benzia , elif elmas orta saha gözüküyor . cocu gitmeden isla yı ortasaha olarak defalarca denedi , istenileni alamadı . bence orta sahaları genç ve dinamik elif 19 yasin benzia 22 yaşında .

0

fenerbahçenin ortasaha oyuncuları baya yetenekli oyunculardan oluşmaktadır. özellikle de valbuena cok severim. ve benim vazgeçilmez oyuncum mehmet topal super iki oyuncu bunlar sayesinde ayakta kalan fenerbahçe var. bu aralar kötü sonuçlar alan fenerbahçe ligin sonunda demir atmış bir takim görüntüsünde keske fenerbahçe bu halde olmasaydi. hepsi cocu olacak teknik direktör yüzünden oldu. ama şükürler olsun ki gitti. kurtulduk ondan.