0

fenerbahçe futbol takımına bakacak olursak eğer, ersun yanal takımın başına geldi. ve takımı 12 antremanda ilk yarıda oynadığı oyunla bence çok güzel etkilemiştir diye düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman ilk yarıda fenerbahçe eski hücum oyununu oynadı ve maçı ilk yarı 2-0 kazanmayı bildi. ancak ikinci yarıda neler oldu ise işler yolunda gitmedi ve maç 2-2 bitti. bana göre fenerbahçe'nin çok rahat kazanacağı bir maçtı ancak kazanamadı yine ve bizleri yine üzdü. umarım ersun yanal ara transfer döneminde güzel transferler yaparak fenerbahçe'yi istediğimiz yerlere gelmeyi başarır. çünkü gerçekten fenerbahçe bu sezon çok kötü bir sezon geçiriyor umarım yakın zamanda başarılı dönemler geçiririz.

0

fenerbahçe'nin erzurumspor karşısında ilk yarı da sergilediği oyun adeta ersun yanal yönetiminde ki şampiyon olunan sezonda ki performansdan izler sergiledi. 2. yarı ise bu tempoyu kaldıramayıp adeta rezalet bir oyun sergileyen fenerbahçe ersun yanal'dan önce ki oyununa döndü. ilk yarı da ki oyunu büyük ümitler veren fenerbahçe'nin ersun yanal yönetiminde bir kıpırdanma yaşayacağı çok bariz ilk yarıda ki oyundan ortada. devre arasında kadrolarına 4-5 takviye yapacaklarını açıklayan ersun yanal ve ali koç bu yönde çalışmalara başlandığını belirtmişlerdi. bu maçta ki en büyük problemlerden bir tanesi ise 2-0 dan sonra gerek takımın gerek ise fenerbahçe taraftarının girdiği anlamsız rehavet. islam slimani'nin net 3 gol pozisyonundan yararlanamaması da deplasman ekibinin ekmeği yağ bal sürmüş oldu. devre arasında mutlaka 1 forvet transferi yapması gerektiğine bu maçtan sonra iyice karar vermiştir büyük ihtimalle fenerbahçe yönetimi ve ali koç.

0

ersun yanal geldikten sonra takımı biraz olsun toparlamaya çalışıyor. ama ilk yarıdaki oyunu gerçekten başarılı bir şekilde oynadığını ve ilk yarıyı 2-0 lık galibiyet ile kapattılar. fenerbahçe taraftarı ilk yarıda büyük destek vererek takımı biraz olsun kazanması için destek vermiştir. ama maç sonrasında 2-2 berabere bitti ve fenerbahçe taraftarı bu skora üzülmüştür

0

fenerbahçe bu sezon galatasaray derbisinin ikinci yarısı dışında ilk defa fenerbahçe gibi oynadı. özlenen hücum oyunu ve ersun yanalın gelmesi ile çok iyi bir başlangıç yapsada yine devamını getirmekte çok zorlandılar ve gol yediler.