0

gerçekten baktığımız zaman bursaspor'da oynayan volkan gerçekten çok başarılı bir oyuncu olduğunu söylemek isterim. böyle bir kulüpte büyük bir sevgi kazanmak gerçekten başarı elde ettiğini anlamını gösteriyor bana göre.bursaspor'un gerçekten en çok sevdiği oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum ve her zaman kapılarının bursaspor açtığını tahmin ediyorum. bir zamanlar fenerbahçe'ye gelerek fenerbahçe'de gerçekten oyna şimdi hiç sevmemiştim ama fenerbahçe kulübünde pek fazla forma şansı bulamamıştı açıkçası. inşallah ilerleyen yıllarda daha iyi yerlere gelebilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum çünkü kaliteli bir oyuncu ve ayaklarını her zaman hakim bir oyuncu olduğu için böyle oyuncularının daha çok iyi yerlere gelmesini tahmin ediyorum.

0

bursasporlu volkan hakkında bilgi verecek olursam eğer, volkan bursasporda cok iyi isler yaptı bursaspor'un şampiyon olmasındaki en büyük etkenlerden biri volkan şen ve batalla gibi oyuncularının olmasıydı. volkan şen bursasporda basarılı bir performans sergiledikten sonra yanılmıyorsam fenerbahçe'ye geldi ancak fenerbahçe'de başarılı bir performans sergileyemedi ve fenerbahçe onu gönderdi daha sonra trabzonspor'a giden volkan ordada başarılı olamadı ve yuvaya geri döndü. volkan şen bence kaliteli bir oyuncu ancak kendisini maça tam adayamıyor. bir futbolcu cok iyi olabilir ancak maçı kazanmak için her şeyi yapmalıdır böyle bir gün oynayıp iki gün oynamayan futbolcuları pek sevmem genel olarak volkan şen'in futbol anlayışını sevmiyorum.

0

bursasporlu volkan bursa alt yapısında yetişip trabzon ve fenerbahçe formaları giymiştir genel olarak başarılı olmustur ancak gittiği kulüplerde istikrarı yakalayamadığı için pek duramamıştır bir gün iyi oynayıp bir gün kötü oynamak hoş değil ben volkanı eskiden severdim ancak artık sevdiğim volkan yok.

0

bursasporlu volkan, 1987 yılı bursa ili doğumludur. futbola bursa altyapısından yetişmiştir. bir çok kulüpte top oynamıştır. daha çok trabzonsporda top koşturmuştur. aynı zamanda volkan, orta saha oyuncusudur.