0

volkan demirel yıllarca fenerin kalesini korumuştur. meloyla olan kavgaları ile gündeme gelmiştir. a milli takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan kişidir

0

volkan demirel yıllarca fenerbahceye hizmet etmiş yıllarca kalesini korumuz yeri geldi milli takımın kalesini korumuz başarılı bir kaleci

0

yıllarca fenerbahçe için forma terleten bir kalecidir. sık sık aldığı kararlarla gündem olan bir kalecidir. en son olarak başkan ali koç başkanlığı döneminde yine kadro dışı kalan kaleci, her şeye rağmen forma isteyen bir kalecidir.

0

volkan demirel fenerbahçe'nin eski kalecisidir. ama şu anda takımdan gönderilmek gibi bir durumu var. ersun yanal geldikten sonra fenerbahçe takımına tekrardan çağrılabilir. benim çok sevdiğim oyuncular arasında yer almıyor ve inşallah bir an önce takımdan gönderilmesini umut ediyorum.

0

volkan demirel fenerbahçe futbol takımının kalecisi ve aynı a milli takımın eski oyuncusudur. halen fenerbahçe futbol kulübünün oyuncudur. ama bildiğim kadarıyla şuan kadro dışıdır. volkan demirel iyi ve kaliteli futbolcudur. ama ara sıra agresif hareketleri maçım önüne geçmektedir.

1

volkan demirel, fenerbahçe futbol takımının yıllardır kaleciliğini yapan file bekçimiz. son zamanlarda yerini harun tekin'e bıraksa da, yarın oynanacak maçta ersun yanal'ın ona şans vereceği, vermesi gerektiği twitterda fenerbahçe taraftarlarının twitlerinden anladığım. ama bunun için ali koç'un da onayı lazım diye düşünüyorum. iyi bir aile babası diye biliyorum. iki güzel evladı var. güzel bir eşi, adı zeynep, kızımın adı olduğundan unutmuyorum. kavgacı bir yapısı var bence takıma dönmemeli, gençlere şans verilmeli. zaten amerika'ya da gideceği konuşuluyor. dönsün mü dönmesin mi ben kendi adıma kararsızım. harun genç kaleci o kadar çok hatalı goller yedi ki, takımım bu halde. belki toparlayana kadar takım kendini volkan'a şans verilebilir.

0

volkan demirel genç yaşta kartal spordan fenerbahçeye transfer olmuş yıllarca hem fenerbahçe'nin hem de milli takım kalesini korumuş başarılı bir kalecidir.birazda sinirlerine hakim olsa çok daha iyi olurdu.yinede bana göre başarılı bir kaleci

0

volkan demirel fenerbahçe'nin başarılı bir kalecisi idi. ancak son zamanlarda özellikle ali koç takımın başına geldiğinde volkan demirel'i bence hatası olmadan kadro dışı bıraktığını düşünüyorum. olkan demirel 27 ekim 1981 tarihinde istanbul'da dünyaya geldi.okul takımında iken orta saha mevkiinde görev yapan demirel takımın kalecisinin takımdan ayrılmasının ardından kaleye geçti bunun ardından okul takımındaki arkadaşlarıyla kartal spora transfer oldu. 2000 02 yılları arasında kartal spor da forma giyen demirel bu takımda 51 maça çıktı 2002 senesinde fenerbahçe'ye transfer oldu ve hala fenerbahçe forması giymektedir.fenerbahçe forması ile birçok başarı yaşayan demirel sert kişiliği ile de bilinmektedir milli takım formasını ilk kez 2004 senesinde giymiştir.fenerbahçenin gelmiş geçmiş rn başarılı kalrcilerinden biridir.