8

sorumani sohbet edebilmeniz için bir geyik sayfası açsın mı?

Cevabınız evet ise, neden açsın? Bu alanı ne şekilde faydalı hale getirceksin?

Bu alanda ne gibi etkileşimlerde bulunacaksın?

101 cevap
0

hocam, şimdi beni iyi dinleyin!
diyelim ki geyik sohbet açıldı.
herkes oraya gitti, sohebt ediyor, gigir samata falan oo. keyifler gicir yani.
simdi dusunuyorum...
kimse kusura bakmasin, lakin sapik ruhlu insnalarin sacma ve boş muhabbetiyle dolar tasar. yeterince ciddiyet icinde olmasi bence gayet iyi. boyle devam etmesi bizim zamanımızı calmaz ve istedigimiz olan parayi alabiliriz.
saygılar
sir türk

0

daha önce kullandığım bir sitede geyik sohbeti vardı ama insanlar çok boş yere kullanıyorlar böyle bölümleri onun için ben geyik bölümünü açılması taraftarı değilim

0

evet bence de sarumani sohbet edebilmemiz için bir geyik sayfası açmalı ve tabiki orada da kazançlar sağlanmalı. arada bir geyik sohbetlerde lazım.

0

bence gerek yok.ayrıca uygulama çıkarılması daha gerekli.

1

isterdim ama etrafta abaza insanlar çok olduğu için böyle bir tasarıyı kabul etmem.çünkü bazı kızlar da bu sayfada soru paylaşıyor ve soruları yanıtlıyor ama bir tane namussuz kıza musallat olursa bu sayfada o kız bir daha bilgi paylaşımında bulunamaz ve sayfa it sürüsüne döner.bu yüzden boşverin geyik sayfası açmayı.umarım dediklerim bazılarına küpe olur da bir daha namussuzluk yapmazlar.daha fazla hakarette bulunmak istemiyorum çünkü bu hakaretler öyle çirkin insanlara iltifat gibi geliyor.

1

açılsa iyi olur sadece belli kategorilere bağlı kalmadan muhabbet edebiliriz.

0

bence gerek yok yani zaten bilgi odaklı bir program bence amacının dışına cikmamalı

0

bence açsın çünkü bazen soru cevaplamak deme soru yazmaktan sıkıla biliyoruz inşallah bir geyik sayfası açar orada tanımadığımız insanlarla biraz güler eğleniriz ne de olsa hepimiz biraz da olsa sıkılıyoruz evin içerisinde

0

olabilir ama sohpetler dozunda olmalıdır insanlar başka fikirlere ve görüşlere açık olmalıdır

0

sorumani geyik muhabbeti için sayfa açarsa iyi olur. buradaki herkes kafasını dağıtır. ancak fazla da girip konuşulmaz diye düşünüyorum çünkü fazla muhabbet eden olmaz sebebi orada vakit harcayacağınıza burada vakit harcar ve para kazanır hiç olmazsa bu tabi benim görüşüm.

0

bence kesinlikle çok güzel olur hatta bu sayfada bile bazen hayatımıza dair sorular oluyor herkes orada kendi hayatından bir şeyler anlatıyor ve gerçekten çok güzel olabiliyor ...bence açılabilir orada vakit geçirebiliriz yani kazanç olması gerekmiyor sadece geyik sayfası sonuçta bence olabilir çok mantıklı düşünmüşsünüz.

0

bence açılmasın. gayet kaliteli bir platform. bu kaliteyi koruması adına geyikten mahrum kalması daha mantıklı geliyor. toplumda yüz yüze konuşamayacağımız bu devirde en azından fikirlerimizi hür bir şekilde paylaşıp biraz ciddiyet ve sayı kuralım derim.

0

bence böyle bir şey hiç fena olmaz bazen sorulara tartışmaya açık cevaplar geliyor bu tür şeyleri insanlar konuşmak tartışmak istiyor

0

acsin seviyeli muhabbet olursa iyi olur ve fikir alisverisi olur

0

bence açması lazım bi köşede durması lazım.bu şekilde insanların beyni artık yorulduğundan arada girip kaliteli 2 3 sohbete katılabilir.bu sayede hem bizim açımızdan hem sizin açınızdan çok güzel olabilir katılıyorum olması lazım.

1

bencede kesinlikle sayfada olması gereken şeylerden yeni gelenlerden biri olarak merak ettiğimiz bir çok şey oluyor . diğer kullanıcılarla iletişime geçerek kullanımda kolaylık olucağını düşünüyorum .

1

bence kesinlikle açsın. çünkü sormak istediğimiz şeyler olabilir, tecrübeli üyelere danışmak istediğimiz şeyler olabilir vs. sayfanın kendisinden cevap gelene kadar biz kendi içimizde halledelim konuyu. bir yandan da herkes sanal ortamda gırgır yapmayı seviyor e malum siteye de girmişken geyik yapacak bir alan olması bence güzel olur. millet bu kadar stresliyken ekstra geyik alanına ben hayır demem

1

bence çok gereksiz bir şey olur. bu şekilde devam etmesini isterim

0

bence gayet mantıklı olur hem site daha eğlenceli bir hâl alır sitenin geleceği açısından da iyi olur yeni gelen üyeler ne kadar çok seçenek görürse bir o kadar da kalıcı olma isteği gelir

0

bence bu site seviyeli bir site olarak kalmaya devam etmeli çünkü kendi bilmez bir sürü insan var o sohbetlerin altında çok fazla tartışma ve münakaşa dönecektir. birbirini tanımayan insanlar sosyal medyada birbirlerine futursuzca saldırabiliyor o yüzden bu şekilde kalması benim naçizane bir fikrim.