8

sorumani sohbet edebilmeniz için bir geyik sayfası açsın mı?

Cevabınız evet ise, neden açsın? Bu alanı ne şekilde faydalı hale getirceksin?

Bu alanda ne gibi etkileşimlerde bulunacaksın?

101 cevap
0

evet kesinlikle açılsın online olarak birbirimize yardımcı olmuş oluruz.sayfanın üzerindeki sohbet odası benim telefonumda açılmıyor

0

aynen bence çok iyi bir durum olur ve çok eğlenceli bir seçenek olur. diğer sitelere baktığımda geyik sohbeti seçeneği bulunmakta ve o sitelerde özgürce konuşup sohbet edebiliyorlar bizim sitemize de gelse çok iyi bir seçenek olur diye düşünüyorum. ileriki zamanlarda çok büyük bir güncelleme gelir diye düşünüyorum işte de çok değişiklikler yapılır diye düşünüyorum zaman ne gösterirse artık.

0

evet olabilir insanlar birbirlerini daha rahat tanıyabilirler.

0

evet seviyeli olduk dan sonra tabiki bir tane sohbet plartformu acabilir.uyeler orda fikir alış verişi yapabilir bence diye dusunuyorum bende .

0

gerek yok bence önce burayı geliştirsinler mesela sorumani uygulaması yapabilirler

0

açılması gayet iyi olur bence benim fikrim bu bi çok kişiyle güzel dostluklar kurulabilir

0

bence gerek yok. sohbete dalıp bilgi edinmeyi unutabiliriz.

0

bence açılırsa iyi olur insanlar yeni dostluklar kurabilir

0

açmayın gerek yok bence millet birbiriyle konuşmayıversin. sohbet kanalı veya bu sitede bir sohbet kategorisi açılırsa eğer millet birbirin bir sürü laflar atacak ve kalpler kırılacaktır. miller bazlı burda bulunan kadınlara kızlar özelden bile mesaj atmışken, birde sohbet olduğunu düşünsene neler olur neler. banlansn kişi olacağı kesindi. buraya gelmeden önce aynı içerik bir sitede kazanç elde ediyorduk. soruların altında saygı çerçevesinde eden de vardı etmeyen de vardı.

0

guzel olur valla ben kendı adıma çok isterim.

0

valla açsın ya çok güzel muhabbetler sohbetler olur yeni insanlar keşfederiz kafaları uyuşanlar tanışırlar. yeni insanlar tanırız

0

evet açılırsa gerçekten çok güzel olur çünkü herkes birbiriyle hem muhabbet etmek yada yeni arkadaşlık kurmak için güzel olacağını düşünüyorum çoğu kişide isteyeceğini düşünüyorum en azından herkes kendi hesaplarının yardımıyla bi grup oluşturma imkanı bulur hemde genel sohbet etmek isteyen kişiler de arada kafa dağıtmak içinde olsa orda olacağına inanıyorum bugün üyelerden biri mesaj attı bana ve dediği şey ödeme yapıyorlar mı oldu hiç çektin mi gibi sorularla karşı karşıya kalıyoruz arada evet ödeme yapıyorlar ve genellede 1 gün içerisin de paranız yatıyor sayılır güvenilir bir site gerçekten bunu defalarca söyledim ve yine dile getirmek istedim tavsiye ediyorum herkese yakındq büyümeye başlayacak bir aile olacaz bundan eminim herkes kazanmaya başlayacak diye düşünüyorum iyi akşamlar bol kazançlar arkadaşlar.

0

hayir boyle iyi bence bu sekil olrsa civigi cikar uygulamanin

0

çoğu kişi artik birbirini tanıyor, en azından sohbet edebileceğimiz bir kategori açılabilir. cok fazla geyiğe sarilir mi acaba diye dusunuyorsaniz en azindan kazanclari bir nebze kazanci dusurulebilir diger cevaplarin kazanclarina gore. en azindan sohbet edilir ama kazanc az diye sorulara gececektir cogu kisi.

0

seviyeli duzeyli bir şekilde konuşma gerceklesecekse arkadaş edinmek sohbet etmek için güzel bir aktivite olabilir

0

neden olmasın olabilir seviyeli bir sohbet yeri güzel olur siniri aşmayan bir sohbet yeri olmalı.

0

bence süper hatta keşke böyle soru cevap yerine o tarz konuşma şeklinde olsaydı bence daha güzel olurdu.geç kalınmış bir şey değildir.uygulamak için hala zaman var.

1

seviyeli olması lazım yoksa olmaz.site denetimi artırırsa olabilir

0

eğer aklı selim insanlar konuşacaksa bu sohbet grubunda bence olabilir. fakat sapık ruhlu o sohbet grubunu farklı amaçları için kullanacak insanlar olabileceği düşüncesiyle yine de çok mantıklı değil. maalesef sosyal ortamlarda bu durumda çok karşılaşılıyor. keşke herkes üslubuyla adabıyla sohbet etse yani sohbet edeceğini bilsek keşke böyle bir sohbet grubu olsa bizlerde birbirimizi tanısak da konuşsak.ama mutlaka ve mutlaka amacını açacağını düşünüyorum. ben bile birkaç kez buradan mesaj aldım fakat cevap vermedim. eğer ileri giden olursa tabii ki de yöneticilere bildireceğim. böyle bir siteyi insanların iyi emellerine saygısızlık olarak görüyorum. maalesef kanıbozuk insanlar her yerde çıkıyor.

0

bir geyik sayfasının bize ekstra katkısı olamayacak çünkü bilgi edinme platformu bura, daha faydalı yeniliklere eğilim yoklaması yapmalılar.