0

gereksiz oyuncu bence galatasarayin oyuncu bos adam ya sakat sakat hep ayiptir

0

sofiann feghouli 1989 yılında fransa'da dünyaya geldi. ancak cezayir milli takımını seçmiştir. bana göre çok kaliteli bir futbolcudur.valencia takımında forma giyerken çok beğenildiğini söyleyebilirim özellikle dünya kupası'nda oynadığı oyunlar tüm takımların ilgisini çeken bir oyuncu oldu. şu an galatasaray takımında forma giymektedir. taraftarlar geçen sene onu çok sevdi.ancak bu sene maaşına zam isteyen feghouli taraftarlar tarafından hoş karşılanmadı. bu sene galatasaray onu gönderecekdi ancak onu alacak bir takım bulamadı. ve takımda kaldı ve bana göre bu sene gerçekten kötü bir performans sergiliyor.

0

feghouli fransız asıllı cezayirli bir futbolcudur ülkemizde galatasaray takımının formasını giymektedir ancak galatasaray onun maaşı yüksek olduğundan dolayı göndermek istedi fakat alıcı kulüp bulamadı feghouli kaliteli bir oyuncu ancak gözü parada.

0

feghouli sakatlıklardan muzdarip bir futbolcu ve ışığı valencia'da parlamış, daha sonra da westham united'a transfer olmuştu ama burada da istenilen performansı hiç bir zaman sergilemeyerek futbol kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştır. galatasaray'a tekrar kendini ispatlamak için transfer oldu, sıçrayış gerçekleştiremiyeceğini düşünüyorum maalesef.

1

fegholi diye biri yok arkadaşım. sofiane feghouli var.
fransız asıllı, cezayir'li milli oyuncudur kendisi. 1989 yılında fransa'da dünyaya gelmiştir. şu an süper lig takımlarından galatasaray futbol kulübünde orta sahada sağ ve sol kanatlarda futbol oynamaktadır.