0

var tabi ki. misafiri de çok severim başımın üstünde yerleri var. kötü niyetli birçok insan var ama arada çok iyi insanlarda var yani. mutlulukla ve keyifle bu insanları ağırlarım

0

herkesin bu dünyada insanım diyen herkesin yani böyle dediği insanlar vardır olmalı da zaten, yoksa insan olmanın ne anlamı kalır.

1

aslında bütün misafirlerin başımın üstünde yeri vardır. istediğin saatte gelirse gelsin kapımız herkese açıktır. ama bazen tabii ki daha farklı kişilerin bizler de özel bir yeri dolmuyor değil. genellikle çok yakın akrabalarım ,amcalarım, teyzelerim gibi kişiler istedikleri zaman habersizce bile gelebilirler başımızın üstünde yerleri vardır.bunların dışında çok sevdiğim arkadaşlarım da bir şeye ihtiyaçları olduğu zaman istedikleri anda evime gelip kalabilirler. yani samimiyetinden şüphe duymadığım herkes benim için baş tacıdır. elimden geldiğince hizmette de kusur etmemeye çalışırım onlara karşı. ama gerçekten bazı insanlar da var ki eve geldikleri anda evin havasını bile bozuyorlar sanki. onlar gelip gittikten sonra evin içine bir ağırlık çöküyor kem gözlerini bırakıp gidiyorlar resmen. ben nazara çok inanırım sadece gözü ağır olan ve evime geldiği zaman fıldır fıldır gözleriyle etrafı inceleyen insanların gelmesinden ne yalan söyleyeyim çokta fazla hoşlanmıyorum. öyle insanlar olduğu zaman zaten niyetlendim pis olduğunu ve haset insanlar olduklarını düşünüyorum bu da beni rahatsız ediyor gelmeseler çok daha iyi olur diyorum o yüzden arkalarından.

0

anne baba ya denilir çok sevdiğin dostun varsa dersin ama.kimisi öyle.laf olsun diye deyip arkandan dedikodunu yapanlar da var tabi o yüzden öyle herkese dememek lazım samimiyetinden emin olmadığınız kişilere demeyin

0

kardeş dediğim insanları rahatça misafir edebilirim sonuçt senelerim geçmiş o insanlarla tabi ki gelip gidebilirler istedikleri gibi.

0

bos bos milletin dedikodusunu yapmayan kötü niyetli olmayan herkes icin basimla beraber misafirimdir diyebilirim.