0

yarışma dediler ancak x2 etkinliği yaptılar bence güzel oldu ama keşke biraz daha uzatılsaydı şu an beklediğim tek şey güzel kazanç sağlayan bir yarışma umarım güzel para veren bir yarışma gelir bizde güzel paralar kazanırız

0

yarisma cok güzel birşey olur inşallah diycem ama ben kesin öğlen yarışmayı kaciririm

0

ever yarışma olduğunda bir izdiham olur yarışma bittiğinde normal haline döner diye düşünüyorum.

0

yarışma başlama zamanı gelmişti artık. merakla bskliyoruz. eskiden yapılan yarışmalardan farklı olur inşallah. hem eğlenecegimiz hemde öğreneceğimiz bir yarışma olmuş olur bu yeni yarışma.

0

yarişma nasil olacak bakalim görcez . yeni başladim yarin merakla bekliyorum.

1

aynen yarışma yokken hiç kimse sallamıyor, çok fazla üste üste yarışma oldu bide ben şahsen telefon sürekli elinde olan biri değildim ve yarışmalardan sonra iki gün aralıksız baş ağrısı çektim. o yüzden kendimi dinlendirmeye almıştım biraz. bünyem alışık değil çünkü o kadar ekrana bakmaya.

0

valla ben vardiyalı çalıştığım için cok aktif olamıyorum ancak elimden geldiğince sorulara cevap vermeye çalışıyorum çünkü benim paraya ihtiyacım var yarın arkadaşlarımında dediği gibi yarışma olacak ve yarışmaya bissürü kişi katılacak örneğin bu soruyu yarın sorsan 150 kisi cevap verir bugün cevap veren kisi sayısı 4-5 bakalım yarın ola hayrola :))

1

yarışma olmadığı zamanlarda site genel olarak boş kalıyor aslında görebildiğim kadarıyla. bu da yarın sitenin dolu olacağını tahmin ediyorum. çünkü millet genel olarak yarışma için siteye giriyor. bu huylarından vazgeçmelerini tavsiye ederim. ödül olarak da büyük bir ihtimalle bizim işimize yarayan 2 x olursa çok güzel olur. üç dört gün kader devam ederse herkes kendi kazancını kazanmış olur.

1

eyupe katılıyorum. yarışmalara alıştı millet o zaman bol bol yaziyorlar. yarışma yoksa pek kimse yok.

0

bak şimdi kardeşim yarın yarışma var ya herkes gelecek bu siteye ben de delireceğim artık yani ben burada burada nasıl diyeyim sana birkaç kişi aktif biz ama yarın yarışma olunca 13 bin kişi aktif olur artık sinirimi bozuyor ları benim ama artık yeter ha.

0

bekleyip görecez artık orasını ama site dolup taşar yarışma olmadan kimse belirli bir kaç üye dışında aktif olan yok