0

bence biraz ara verilmeli. millet bu 10 günlük yarışma ve bu 200 tllik yarışmadan dolayı yorulmaya başladı. yarışma yerine 2x verilmeli millet kendi kazancını arttırmalı.

1

yarın olacağını zannetmiyorum.. ama birkaç gün sonra yapabilirler. biraz para yüksek olsa bence daha güzel olur da bu kadar kısa tutulmaması lazım 5 gün sürse daha iyi olur.

1

bir yarışmanın hemen akabinde yeni yarışma başlayacak diye bir şart yok. bazen iki yarışma aynı anda devam da edebiliyor. açıklama yapılacaktır yeni yarışma olduğunda.

ben de faydalı olduğunu düşünüyorum bu yarışmaların... tatlı bir rekabetle yazarlar daha çok çaba sarf edip hem eğleniyor hem de para kazanabiliyor. hem de sitenin sürekli hareket halinde olması ve zenginleşmesi sağlanmış oluyor. cevapsız sorular da azalıyor. şimdiki yarışmada olduğu gibi az cevap almış sorular yeni cevaplar almış oluyor.

0

yarışmanın biraz daha rekabet haline dönüşmesi için bence kesenin ağzını biraz daha açması lazım tabi genelde akmasada damlıyor ona lafımız yok ama dediğim gibi yarışmanın biraz daha rekabet çekişme kazanması için biraz daha yüksek meblağlar göz önüne koyulması gerekiyor hem daha çok hırs olur hemde çekişme açısından iyi olur

0

hemen bir yarisma baslatacagini zannetmem ya. art arda cok yarisma yapildi millet biraz dinlenir en azindan.

1

hep yapıyor..bir türlü dinlenemiyoruz.. kaç gündür evden dışarı çıkamadım..az mola verse iyi olur.

0

bilmiyorum ama başlatmaz heralde. yarışma biter bitmez yeni yarışma olmaz. birkaç gün ara sonra yeni bir yarışma başlar.

0

inşallah yarınki yarışma bittikten sonra saat 12'den sonra yeni bir yarışma başlatır. gerçekten çok keyifli bir şekilde geçtiğini söyleyebilirim.üyeler arasında yarışmada derece elde etmek için çekişmeli oluyor.

0

bu yarışamanın bu kadar kısa sürede olacagını sanmıyorum.