0

ben şuan kendi memleketim de müstakil evde kalıyorum. çok rahat ve komşu ilişkisi var. belki duman çok oluyor ama çok iyi müstakil evler.

0

müstakil ev tercihimdir. apartman dairelerinde ayağımız toprağa basmıyor zorunlu olmadıkça. ama bahçeli müstakil bir evde öyle değil. evden dışarı çıktığın her an toprak ayağının altında. bahçende bir şeyler yetiştirebilirsin veya bahçene bir hamak kurabilirsin. daha bir sürü şey yapabilirsin yani. bence bunlar da bizler için çok güzel avantajlar.

1

kesinlikle müstakil ev. bir de bahçeli olursa süper olur. apartman dairelerinde yaşam kısıtlıdır. rahat bir şekilde çocukların evde zıplayıp hoylayıp oynmasına imkan yoktur. aksi takdirde sürekle şikayet edilirsiniz. polis kapınızdan ayrılmaz. bundan dolayı müstakil eve her zaman ideal olan yaşam yeridir. ayrıca yaz aylarında sabah kahvaltılarının ve akşam yemeklerinin bahçede yapılması muhteşem olmaktadır. tadına doyum olmaz. mutlaka imkanını varsa müstakil ev tercih ediniz. ayrıca apartman dairelerinde giderler çok olmaktadır. apartman giderleri olarak, asansör gideri, kapıcı gideri, temizlik gideri, elektrik gideri, su gideri, onarım giderleri gibi buna benzer giderler apartmanda kişilerin ödemek zorunda kaldığı giderlerdir.

0

mustakıl ewçünkü mustakıl ewde apartmandakı gbı kimseyi rahatsı etmezsiniz ve kimsede sizi rahatsı edemez