1

taze salatalık iyi gelir yada sallama cayla dinlendirilmeli

0

gözaltı morlukları genelde yorgunluktan kansuzlıktan düzensiz beslenmekten sigara alkol tüketiminden uykusuz kalmaktan kaynaklanıyor evde yapılabilecek basit öneriler var patates soyulup dilimleri koyulabilir kahve telveside işe yarıyo ve buz kalıplarına konulursa morluklar zamanla azalıyor haftada iki defa yapmak lazım

0

göz altı morlukları yorgunluktan, iyi beslenememekten, uykusuzluktan, alkol ve sigara kullanımından meydana gelebilir. göz altı morluklarını engellemek için öncelikle yeşil çayı soğutun pamuk yardımıyla morluklara sürün ve yarim saat gözlerinizi kapatıp dinlenin bu gerçekten bir süre sonra yok ediyor çünkü ben de uzun süre uykusuz ve yorgun kaldığım bir zamanda bunu denemiştim. zararlı alışkanlıklardan vazgeçerek, c vitaminli meyve ve sebzeler tüketerek de göz altı morluklarını engelleyebiliriz.

0

bir arkadaşımın annesi göz altı morlukları ve göz şişliği için gözün üstüne patatesi dilimleyip koyuyordu. ne kadar işe yarıyor hiç denemediğim için bilmiyorum ama denemekte fayda var zaten patates de öyle bulunması zor ya da pahalı bir sebze değil herkesin evinde vardır. bir de buz koyanları duydum o da soğuk şok etkisi yapıyor sanırım. sivilceler için de buzu koyunca şişi iniyordu bu da öyle bir şey olabilir.

0

yani ben bir ara araştırmıştım.. çünkü benim gözlerim uykusuzluktan gerçekten de morarmışdi artık bitkin haldeydi ve şişmişti. çocuk olduktan sonra böyle oldu ondan sonra internetten ne yapabilirim diye baktığımda patates rendeleyip onun suyunu gözlerimize sürdüğümüzde her gün yaptığımız da iyi geliyormuş. bir de dolaba iki tane kaşık atıp buz bir haline geldiğinde onu gözlerimize böyle yavaş yavaş masaj yapar gibi deydirip. her gün o da aynı şekilde iyi geliyormuş yani benim şu an göz altı morluklarım geçti. ben denedim şimdi şöyle bir şey var kimisinin göz morlukları uykusuzluktan dolayı da oluyor, kimisinin bazı şeylerden oluyor. yani bana iyi geldi sana da tavsiye ederim. yani sıkıcı bir şey değil mesela günde 1 kere yapsan veya iki kere yap sen en azından o gözlü morluklarından kurtulmuş olursun. yani denemediğim bir şey burada söylemek istemem gerçekten de denedim ve etkisini de gördüm sonucu güzel çıktı. yaparsan pişman olmazsın.

0

buuuz ve çok iyi kapatıcılığı olan bir fondeten yine çok zekiyim be

0

benim tek sorunum göz altı morluklarım bana genelde göz yorgunluğundan dolayı diyorlar ama geçmiyor. bunun için patates iyi geliyormuş.

0

hemen söyleyeyim. türk kahvesi ve patates. patatesi soyun yıkayın ve halka halka kesin sonra kestiginiz dilimin bir yüzüne bir çay kaşığı kadar türk kahvesini yedire yedire yayın kahveli kısmı gözünüzü çevreleyecek şekilde akşamları on beş dakika kadar gözünüzde bekletin ve suyla durulayın. bir hafta hergün yapın sonra hafta da üç defaya düşürün. zaten bir haftanin sonunda farkı goreceksiniz.