0

iş görüşmesine giderken başta temiz giyinmek ve bakımlı olmak çok önemlidir. şık olmak lazım ama abartı da kacmamasi gerekiyor. ayni zamanda gittiğin iş hakkında bilmediğin bir iş olsa bile az çok araştırma yapmak bilgi edinmek iyi olabilir ki kendinden daha emin gözük göze girmek daha kolay olur o zaman bunları yaptıktan sonra artık gerisi görüşme zamanındaki duruma bağlı orda da işi bilmesen bile yapabileceğine inandırmak önemli olan ikna kabiliyetine kalıyor gerisi tamamen.

0

öncelikle iş görüşmesine giderken kendi alanınızda yapabileceğiniz en iyi işlerden birisini tercih etmeniz lazım.
sonra iş görüşmesine gitmeden önce güzel bir saç sakal traşı olmak temiz bir şekilde düzgün bir kıyafet giyilir , ondan sonra hazırlıkları yapılması gerekmektedir.
sonuç da size o işi sunacak insanın karşısına çıkacaksınız , ilk görünüş her zaman önemlidir bence.
gitmeden önce başvuracağınız işle ilgili bir kısa bir araştırma yapmalısınız , aynısı soracağı sorular tahmini çarşıya yukarıda önce bir iş görüşmesine gitmişsiniz aklınızda zaten bir fikir sahibi olursunuz.
araştırmalarınızı yaptıktan sonra yaptıktan sonra iş görüşmesine gidebilirsiniz ve tavrınız ,uslubunuz, jest ve mimiklerini o zaman çok önemli konuşma biçiminiz diksiyonun uz ve daha önce türkiye şartlarında tabii ki tecrübe isteniliyor .
konuşmalarınızı patrona görüşmelerinizi yaptıktan sonra size uygun şartları söyleyecektir siz de o şartlara göre ardımızda şekillenen görüşlerinizi söylersiniz bunu da kibar bir şekilde dile getirirsiniz o anda patronun huyuna suyuna gitmeye dikkat etmeniz lazım sonra da zaten gıcık kaptığı sizi işe almaya bilir de.
türkiye'de torpil ön planda olduğu için hiç korkmadan istediğiniz yerde istediğiniz zaman gelebilirsiniz.

0

öncelikle kılık ve kıyafet en önemlisidir. spor giyinmek yerine daha çok resimi giyinmek daha iyi olur. konuşmalarına ve diksiyonunuza hatta beden dilinize bile dikkat etmeniz lazımdır.

0

öncelikle bilgi birikim önemlidir. diğerleri sonraki etkendir.