1

insan sürekli teknolojiden ayrılmaz. mesela bir oyun olur. insan bu oyunda bilgisayar yada telefona bağlı kalır. buda dışardaki çevreyi rahatsız eder. insan hem dışarıdaki çevreden kültürden uzak kalır hemde aile tarafından uzak olur. bunun için fazla teknoloji bağımlısı olmamak gerek.

1

insan kendi kendini teknoloji bağımlısı yapar. mesela bizler sürekli telefonla ilgilenirsek yanımızda olmadığı zaman veya bozulduğu zaman kendimizi eksik hissedebiliriz. oysa önceden telefon denen bir şey yoktu. ve zaten çocuklara da belli bir yaştan sonra telefon veriliyordu. ama şimdi öyle değil. anneler ve babalar çocuklarını susturmak için ellerine telefon, tablet ne varsa tutuşturuyorlar. zaten büyükler böyle yapınca çocuklar da küçük yaşta teknolojik aletlerin bağımlısı haline geliyorlar.

0

bizim içinde bulunduğumuz durum teknoloji bağımlılığı. telefondan, televizyondan, takildigimiz internet sitelerinden bir an olsun ayrı kalamiyoruz. bazen yanimizdaki insanı bile unutup teknolojik aletlerle olan iliskimize devam ediyoruz.

0

teknoloji bağımlılığı nasıl nasıl olunur öncelikle televizyonu bilgisayara tableti telefona çok biliyorsanız teknoloji bağımlısı siniz yani bilgisayar televizyon internet bağımlılığının sosyal medya çok sık giriyorsanız sosyal medyaya çok biliyorsanız yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama bağımlısınız yani internetim bağımlı mısınız bu bağımlılık iyi bir şey değil bir an önce bundan kurtulma mısınız yoksa gerçekten hayatınızı mahveder bu iyeceğim bu kadar inşallah siz teknoloji bağımlısı değilsinizdir görüşürüz hayırlı cumalar dilerim