0

bende edindiğim bilgide sorumanide tartışma olmuş sorumani ekibide böyle olaylar olmaması adına kaldırmış bence saçmaydı zaten iyikide kaldırılmış.

0

sorumanide sohbet diye bir platform vardı hiç kullanmadım ama kapanmış sebebini bilmiyorum

0

ne oldugubu bilmiyorum ama bukadar insan yalvarıyor sa geri açın be

0

sohbet kanalında bir çok kavgalar felan oluyordu bundan dolayı sorumani kapatmak zorunda kalmış.bende o sunucuda bir kaç sorunla karşılaştım ama yapıcak bir şey yok.ya saten o sohbet grubundada bir kaç kişi esir almış gibiydi grubu sürekli değişik sohbetler vardı.bence iyi oldu ama eğer yeni açılıcak bir grup olucaksa o gruba kuralların verilmesi lazım.

0

sorumani de sohbet kanalında kavga çıktığı için hakaret olduğu için ondan dolayı sorumani de sohbet kanalı kapatmak zorunda kaldı yani zaten arkadaşımız da cevap vermiş söylemiş kendisi ama sadece suçlu olan o değil, herkes bence kendi suç araması lazım.

0

her gun bir kavga her gun bir huzursuzluk vardi cunku. sorumanide ne yapsin

1

bu sorunun cevabını sanırım en iyi ben verebilirim. çünkü bir nevi benim kavgalarım yüzünden kapandı. aynı gün 2 kavga edince sorumani ekibi bir anda kanalı kapattı. ben 2 kavgada haklı olsam ve tüm üyeler bunu söylesede sorumani ekibi kavga etmemizi istemediği için yayın kanalını kapattı.

1

ayn ya cok merak ediyorum neden kalkti ya ne guzel konusuyorduk bilgi aliyorduk geri getirilse cok guzel olur ya luften geri gelsin

1

bende baskasindan duydum ora da kavga felan ediliyormus gunluk..haliyle de sorumani kaldirmis sohbet grubunu

1

çok merak ediyorum neden kalkti. ya ordan en azindan bizden daha eski ve bizden daha bilgili olan kişiler vardi. onlardan bilgi aliyorlardik. simdi nasil yapacağız. tekrar bu sistem geri getirilecek mi . bunlari öğrenmek istiyorum.