1

yani bazen oyle bir oluyor ki beyin bedava mosu 15-20 gun kalkmiyor arkadaslar. madem soru sormasini biliyorsunuz para kazanma ugruna, cevap yazmasini da bilin yani. soru soruyorsunuz, beyin bedava mosu aktif olunca cevap yazmaktan kaciyorsunuz resmen. ayip ediyorsunuz yani. diger arkadaslarin soru sormasina neden engel oluyorsunuz. ayip degil mi. madem para kazanmak gibi bir derdiniz var, cevap vermekte para kazandiriyor. sorumani, artik sende yonetim olarak bu konuya bir el at. yani gerçekten sıkıldık.

0

bence beyin bedava modu her cevapsız 50 soruda falan gelmeli, böylece her gün farklı zamanlarda soru sorma özelliği aktif olur. bu şekilde şu an mesela günlerdir soru soramıyoruz

0

gecenlerde bir beyin bedava modu kalkmisti ama cevapsiz sorulsr bitmemisti o zaman. tekrar soru sorulmaya baslaninca ve soeular belli bir limite gelene kadsr soru sorulmalar devam etti ve tekrar beyin bedava modu aktif oldu. bu aramizda bazi soru sorup cevap yazmayan bir iki arkadasimiz vae. beyin bedava modu aktif olunca goremiyoruz kendilerini. kendi sorularina da cevap yazmiyorlar. ve sorumani yonetimi kensi sorumuza cevqp yqzmamiza birsey demiyorken bunlar ne hikmetse yazmama taraftari. gerci ben nasilsa cevap yaziyorum yani. bundan sonra sorumani yonetimi onlar icin soru sorabilir diyorsa bende bundan sonra beyin bedava modu kalktigi zaman soru soracagim onlar gibi. site iverisinde seviyelere gore soru sorma limiti gelene kadsr boyle devam edecegim. o arkadaslar gibi davranacagim. nasilsa soru soran sayisi artacak ve daha cabuk beyin bedava mosu girecek. sitede diger arkadaslar beyin bedava modunun bu kadsr kisa surede aktif olmasina ve bu kadsr uzun surmelerine karsi baya sinirlenecekler. dedigim gibi, ben nasilsa cevap yaziyorum. beyin brdava modunda kendi sorulaeima cevap yazar cekilirim. diger arkadaşlar soru sorma haklarinin surekli ihlal edildiginden dolayi itirazlari baslayinca bakalim ne olacak. hani sitenin daha fuzel bir hal almasi icin soru sorma limiti gelsin istiyotum ama sorumani yonetimi hala bu konuda birsey yapmis degil. gun gectikce uyesi artan bir site burasi. yeri gelecek herkes soru soracak ve bir gun icerisinde bile beyin bedava modu aktif hale gelir olacak. bir de eger crvaplardaki kazanclar biraz arttirilirsa eger belki bazi arkadaslarimizi cevap vermeye yonlendirebilirsiniz sayin @sorumani ekibi. bence bunlari bir dusunun. gitgide buyuyen bir sitede soru soramamak mi yoksa belli bir sayida soru sorup geri kalanda cdvaplara yonlendirmek mi..

0

evet evet fazlasıyla geç gelsin mümkünse karşımıza daha çok seçenek çıkıyor cevap vermek için hiç değilse benim aklıma soracak soru kalmadı artık öylece duruyorum sormuyorum genelde cevap veriyorum bu aralar da ilginç bir şekilde mantıklı sorular görüyorum. mümkünse beyin bedava biraz geciksin ve hemen gelmesin

0

valla sorumaniye seviyelere gore soru sorma limiti getirse keske. ve seviyelerin artmasi icin sorular sayilmayip cevaplarin aktifligine gote seviyeler artsa keske. umarim sorumani seviyelere gore soru sorma limiti getirse.

1

evet öyle bir durum mümkün olsa daha iyi olur ancak geç gelince deçok uzun sürüyor bu sefer de ve hiç bitmiyor çok uzun soluklu oluyor. bunun önüne nasıl geçilebilir acaba herkesin soru sorma kotası falan olsa belki daha yavaş ilerler çünkü çok sık ve fazla soru soruluyor birde daha çok bilgi soruları oluyor bu biraz zor oluyor cevaplanması soru sayısı arttıkça da beyin bedava sistemi devreye giriyor bunun önüne geöilebilse ne güzel olurdu. gereksiz ve aynı soruları site kendiliğinden kaldırabilseydi aslında hiç cevaplanmayan daha iyi olurdu. çünkü cevaolanırds birde kazanç düşmesi vs. gibi sorunlar yaşanırdı çünkü anında tespit edilip kaldırıldı daha da iyi olabilirdi ama yinede bu haliyle güzel açıkcası.

0

iyiki bir beyin bedava kalktı yani arkadaşlar. bu beyin bedava modu 10 gün mü 11 gün mü ne sürmüştü. böyle soru ormaya devam ederseniz 15 günde sürer beyin bedava modu, 25 günde sürer. böyle sormaya devam edin. sakın cevap vermeyin. cevap verirseniz sorumani yöneticileri sizleri yer yoksa maazallah. resmen cevap vermek yasakmış gibi davranıyorsunuz. biraz kendiniz olun ya.

0

seri seri soru cevaplamaya çalışan zeki birisiyim