0

evet kardeşim ben kahramanmaraş'a en az 3 kez gittim yorumuma gelirsek kahramanmaraş tıpkı çevresindeki osmaniye hatay gaziantep gibi insanlarının dürüst sıcak delikanlı olması yönüyle ben de çok olumlu bir iz bırakmıştır. tabii sadece insan özellikleriyle tanımlayamam kahramanmaraş'ta benim en çok dikkatimi çeken taraflardan bir tanesi mutfağı olmuştur gerçekten nasıl bir baharat kullandıklarını bilmiyorum ama ömrü hayatımda yediğim en leziz tavayı orada yedim hatta yedikçe yiyesim geldi lavaş ile beraber tüketilen bir yiyecek türü ve anladım ki içindeki baharatlar insanın iştahını artırıyor lavaş tava ve ayran benim için maraş'a gittiğim zaman kesinlikle vazgeçilmez oldu.ayrıca tabii ki de türkiye çapında meşhur olan dondurması da atlanılamayacak bir özelliğidir.şehir ne çok büyük ne çok küçük kendi halinde kendi tavrında güzel bir şehir toparlayacak olursam kahramanmaraş ile ilgili benim düşüncelerim oldukça olumlu dur kardeşim.

0

evet kahramanmaraş'a arkadaşımın düğününe gitmiştim çok fazla gezme sende bir manzarasını görmüştüm çok güzeldi onun haricinde fazla bir yere gezmediğim için bilmiyorum. zaten bir gün kalmıştım orada.

0

ben gitmedim ama eşim orada okumuş.
yediğim en güzel yemek ve tatlıları orda yedim diyor kendisi.
eşimle damak zevkimiz farklı, o yüzden gitmeyi pek düşünmüyorum :)

0

kahramanmaraş domdurması ile ünlü bir şehrimizdir bunun yanı sıra kete denilen tuzlu ve şekerli olan bir çeşit ay çöregide vardır ben gidip görmedim ama dışarıdan duydugum kadarıyla bildigimi söylüyorum dondurması efsane maraşlı tanıdıgım çok kişi var ama daha gitmek nasip olmadı inşallah birgün gidip oraları gezeriz inşallah

0

oyle sehirlelre gidip gezebilen kisiler burada ne arasin a kardesim... biz burada 3-5 kurus kazanalim diye cabaliyoruz.